Fotbal: Mexicul vine la JO 2012 fără „Chicharito” Hernandez şi Carlos Vela

Javier "Chicharito" Hernandez, atacantul echipei engleze de fotbal Manchester United (Dean Mouhtaropoulos / Getty Images)
Epoch Times România
10.05.2012

Selecţionata olimpică de fotbal a Mexicului nu va conta la Jocurile Olimpice de la Londra pe serviciile atacanţilor Javier „Chicharito” Hernandez (Manchester United) şi Carlos Vela (Real Sociedad).

Hector Gonzalez, responsabilul selecţionatelor naţionale din cadrul federaţiei mexicane, a precizat că Hernandez nu a primit permisiunea clubului său pentru a participa la JO 2012, în timp ce Vela, care îşi va schimba probabil clubul în această vară, a solicitat să nu fie convocat.

Antrenorul lui Manchester United, Sir Ales Ferguson, a declarat, la rândul său, că s-a înţeles cu responsabilii federaţiei mexicane pentru ca Hernandez să nu mai participe la turneul olimpic, pentru care fusese iniţial convocat, pentru a se putea reface cât mai bine după un sezon epuizant în Premier League. Atacantul va juca, însă, în cele două meciuri pe care naţionala Mexicului le va disputa în luna iunie în preliminariile Cupei Mondiale 2014.

La Olimpiada londoneză, mexicanii vor evolua în Grupa B, unde vor avea drept adversare Coreea de Sud (26 iulie), Gabon (29 iulie) şi Elveţia (1 august). Mexicanii şi-au stabilit drept obiectiv câştigarea unei medalii la această competiţii.

 

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor