Fotbal: Iuliu Mureşan - CFR trebuie câştige toate meciurile de acasă

(Phil Walter / Getty Images)
Epoch Times România
04.04.2012

Iuliu Mureşan, preşedintele echipei de fotbal CFR 1907 Cluj, a declarat, miercuri, presei, că meciul de sâmbătă cu Rapid Bucureşti va fi unul dificil, însă formaţia sa trebuie să câştige, la fel cum trebuie să câştige toate meciurile pe care la mai are de disputat pe teren propriu.

"Rapidul trage la titlu şi la Cupă, sigur vor veni să joace la victorie. Jocul lor e în creştere şi sunt convins că va fi o partidă foarte dificilă pentru noi. Trebuie să fim foarte atenţi şi îndeajuns de concentraţi pentru a ne impune. E adevărat că Rapidul e o echipă foarte bună, cu un antrenor foarte bun, îi respectăm, dar trebuie să câştigăm", a spus Iuliu Mureşan.

El îşi propune ca echipa sa să câştige cele cinci partide pe care le mai are acasă şi încă două partide în deplasare pentru a fi campioni chiar înaintea ultimului meci din campionat, cu Steaua.

"Sper ca după fiecare partidă să ne păstrăm diferenţa, iar la meciul cu Steaua să primim medaliile de campioni. Dar asta nu înseamnă că nu ne dorim să câştigăm cu Steaua, ba dimpotrivă, o să fim şi mai motivaţi", a mai spus Iuliu Mureşan.

La rândul său, jucătorul Rafael Bastos a declarat că echipa sa trebuie să câştige partida cu Rapid pentru a păstra diferenţa faţă de contracandidatele la titlu şi pentru a putea astfel să devină din nou campioană.

"Cu Rapid vor lipsi Camora, Cadu şi eu, dar sunt convins că cei care vor intra pe teren vor da totul ca să câştige meciul. Pentru noi era importantă victoria cu Vaslui, dar ne mulţumim şi cu un punct, având în vedere că am jucat cu o echipă foarte bună şi care se bate la titlu. De acum încolo, toate jocurile sunt decisive pentru noi, nu numai partida cu Rapid", a spus Bastos.

CFR 1907 Cluj va întâlni sâmbătă, de la ora 21.30, pe teren propriu, echipa Rapid Bucureşti, în etapa a 25-a a Ligii I la fotbal.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor