Fotbal: Grigoraş crede că Oţelul e favorită în meciul cu Pandurii

(PATRIK STOLLARZ / AFP / Getty Images)
Epoch Times România
03.05.2012

Petre Grigoraş, antrenorul echipei Pandurii Tg. Jiu, a declarat joi că Oţelul Galaţi este favorită în meciul din etapa 30-a a Ligii I care va avea loc duminică 6 mai.

"Oţelul e greu de învins pe teren propriu, doar CFR şi Steaua au câştigat acolo. Un succes al nostru ar fi într-adevăr o surpriză mare şi plăcută, dar ca să poţi câştiga la Galaţi trebuie să joci altfel decât am făcut-o cu Sportul, să jucăm la capacitate maximă şi să avem şi şansă", a spus Grigoraş, care a antrenat pe Oţelul nu cu mult timp în urmă.

"Oţelul este o echipă solidă, cu jucători de contraatac foarte buni, cu o linie de mijloc pe care o cunosc foarte bine, este o echipă cu experienţă, chiar dacă nu trece printr-un moment favorabil. Meciul va fi extrem de dificil şi poate forma de moment şi şansa să stabilească învingătoarea", a mai spus Grigoraş, care a subliniat că echipa gălăţeană marchează marea majoritate a golurilor în urma fazelor fixe.

"Avem două zile de odihnă în plus faţă de Oţelul, care poate fi un avantaj. Cardoso va juca în locul lui Vlad, şi posibil să mai fie o schimbare sau două, în funcţie de cum se vor simţi Lemnaru şi Unguruşanu. Tot lotul va merge la Galaţi şi sper să fie apţi de joc", a mai spus antrenorul echipei din Tg. Jiu, care consideră că, dacă jucătorii săi marcau jumătate din ocaziile care şi le-au creat, acum sărbătoreau titlul.

"Ei pornesc cu prima şansă, dar şi noi am pornit cu prima şansă cu Sportul şi nu am câştigat", a subliniat tehnicianul.

Grigoraş a precizat că 3-4 echipe se bat pentru locul 6, Oţelul, U Cluj, Astra şi Pandurii: "Avem un program greu, jucăm la Galaţi, acasă cu FC Vaslui, mergem la Rapid, iar apoi vom întâlni Petrolul şi Concordia. Mai sunt 15 puncte puse în joc".

Nigerianul John Ibeh ratează restul campionatului, iar gorjenii au şi doi suspendaţi pentru meciul cu Oţelul, în afara jucătorilor cu probleme medicale: Lemnaru şi Batin (care e suspendat), dar şi Unguruşanu, iar Pintilii şi Voiculeţ vor forţa în meciul următor.

"Fiecare joc va fi tratat cu maximă seriozitate, nu ştii de unde poate să apară un rezultat. Sunt şi mulţi jucători la limita suspendării din pricina cartonaşelor, iar greul acestui retur a fost dus de circa 13 jucători", a afirmat Petre Grigoraş.

"Am promisiunea că în vară nu va pleca niciun jucător de bază şi vom încerca să aducem câţiva", a mai spus Grigoraş.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor