Fotbal: Ionuţ Badea - Cea mai dificilă partidă din acest sezon va fi cu Voinţa Sibiu

(Phil Walter / Getty Images)
Epoch Times România
03.05.2012

Antrenorul echipei FC Braşov, Ionuţ Badea, a afirmat joi că întâlnirea cu Voinţa Sibiu, din cadrul etapei a 30-a a Ligii I de fotbal, care se va disputa vineri, de la ora 20,30, este cea mai dificilă a sezonului.

"Ne aşteaptă cea mai dificilă partidă din acest sezon prin prisma momentului în care ne aflăm. Întâlnim o echipă aflată, ca şi noi în luptă pentru evitarea retrogradării", a declarat Badea într-o conferinţă de presă.

"O victorie ne-ar putea da considerente morale importante pentru atingerea obiectivului şi sper ca la finalul meciului noi să fim cei care ne vom bucura. Sperăm într-o mobilizare exemplară, jucăm pe teren propriu şi sunt convins că vom câştiga acest meci", a subliniat Badea, citat de site-ul oficial al clubului.

Antrenorul formaţiei de sub Tâmpa a precizat că "Programul este dificil pentru toate echipele în acest campionat. Cu siguranţă, la finalul campionatului vom avea o discuţie asupra lotului, însă acum este important să ne îndeplinim obiectivul pentru acest sezon, rămânerea în prima ligă. În momentul de faţă cel mai important este meciul cu Voinţa Sibiu".

Badea va putea conta şi pe serviciile lui Alexandru Mateiu în meciul cu Voinţa, după ce jucătorul şi-a ispăşit etapa de suspendare, iar David Distefano este refăcut după accidentarea suferită la umăr.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor