Fotbal: FCVaslui - Augusto Inacio se gândeşte la o victorie cu Astra Ploieşti

(Nathan W. Armes / Getty Images)
Epoch Times România
27.04.2012

Antrenorul FC Vaslui, Augusto Inacio a declarat joi, într-o conferinţă de presă că Astra Ploieşti va fi un adverar dificil, pe care speră să-l învingă.

"Fiecare joc are istoria lui. Probabil că mulţi nu credeau că putem câştiga la Steaua. Toţi se aşteaptă să câştigăm cu Astra. Tradiţia spune că Astra e un adversar mai mult decât dificil. Trebuie să câştigăm, jucăm acasă. Dacă nu privim cu mult respect, riscăm să pierdem. Putem câştiga dacă luptăm foarte bine. Dacă ne gândim că va fi uşor, o să pierdem", a declarat Augusto Inacio.

Antrenorul a admis că urmează o perioadă plină, cu meciuri din trei în trei zile, însă speră ca echipa să nu facă paşi greşiţi, pentru a putea câştiga campionatul.

"Am început cu un handicap de zece puncte, însă am recuperat şi o să recuperăm puncte. Am revenit într-o poziţie care ne readuce în lupta pentru titlu. Fiecare joc e dificil, vom incerca să câştigăm şi să adunăm puncte. Programul nu-mi spune nimic. Ştiţi mai bine decât mine că sunt echipe care vor veni să joace contra noastră şi vor avea bonus din partea altora ca să câştige. De asta trebuie să fim şi mai puternici şi să luptăm până la capăt", a completat Inacio.

Tehnicianul crede că echipa care va sta cel mai bine mental va ieşi campioană în acest sezon.

"Sunt trei săptămâni în care vom face toate sacrificiile necesare. Simt că echipa e pregătită, dar nu trebuie să facem niciun pas greşit. Echipa care va sta cel mai bine mental, va ieşi campioană", a mai spus Inacio.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor