Fotbal: FC Barcelona va juca împotriva lui Betis Sevilla fără Alexis Sanchez şi Pinto

Jose Manuel Pinto. (David Ramos / Getty Images)
Epoch Times România
11.05.2012

Portarul echipei FC Barcelona, Jose Manuel Pinto, care ar fi trebuit să-i ia locul numărului 1 obişnuit Victor Valdes până la finalul sezonului, nu va juca sâmbătă împotriva lui Betis Sevilla din cauza unei entorse la gleznă, a comunicat vineri clubul catalan.

 

"Portarul are o entorsă la glezna dreaptă şi nu va face deplasarea la Sevilla", a indicat clubul catalan pe site-ul său oficial.

Într-o conferinţă de presă, antrenorul Barcei, Pep Guardiola, explicase şi el vineri că, "în principiu, Victor Valdes va trebui să joace" (în meciul cu Betis).

Însă antrenorul catalan a precizat că dublura lui Valdes, Pinto, ar trebui să fie restabilit pentru finala Cupei Regelui (Copa del Rey), pe care Barca o va disputa pe 25 mai cu Athletic Bilbao pe stadionul Vicente Calderon din Madrid.

"Dacă nu va suferi o recădere, Pinto va fi într-o perfectă condiţie pentru a juca finala", a asigurat Guardiola.

Printre ceilalţi absenţi ai Barcei figurează şi atacantul chilian Alexis Sanchez şi fundaşul central Carles Puyol.

Alexis Sanchez continuă, potrivit site-ului Barcei, "să se recupereze după contuzia la coapsa stângă" suferită la sfârşitul lunii aprilie când Barca a învins-o pe Rayo Vallecano cu 7-0.

În ce-l priveşte pe căpitanul Puyol, el va fi supus sâmbătă unei artroscopii pentru "o problemă la genunchiul drept" care îl va priva de finala Cupei Regelui dar şi, se pare, de Euro-2012 cu selecţionata spaniolă.

Barca îl va recupera în schimb pe mijlocaşul Keita, refăcut după problemele musculare de la piciorul stâng, potrivit site-ului clubului.

Nemaiavând de luptat pentru titlu în La Liga, unde va termina pe locul 2, după Real Madrid, Barca se concentrează acum pe finala Cupei Spaniei cu Athletic Bilbao, pentru a-i oferi un ultim trofeu antrenorului său Guardiola, care şi-a anunţat plecarea la finalul sezonului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor