Fotbal: Etapa a 33-a a Serie A se va juca marţi şi miercuri, 24 şi 25 aprilie

(DANIEL MIHAILESCU / AFP / Getty Images)
Epoch Times România
17.04.2012

Etapa a 33-a a Campionatului de fotbal al Italiei, anulată week-end-ul trecut în semn de doliu după moartea jucătorului de la Livorno (Serie B) Piermario Morosini, se va disputa marţi şi miercuri, 24 şi 25 aprilie, a confirmat luni seara Liga de fotbal italiană (Lega).

Două meciuri se vor disputa pe 24 aprilie, de la ora 18,30, iar celelalte 8 pe 25, Sărbătoarea Eliberării (de ocupaţia germană, în 1945), zi liberă în Italia, de la orele 12,30 şi 18,00.

Aşadar, nu se va juca seara, din cauza semifinalei retur a Ligii campionilor Real Madrid-Bayern Munchen, conform regulamentului UEFA care stipulează că niciun meci din campionatele europene nu se poate disputa în acelaşi timp cu cele din Liga campionilor.

Etapa a 34-a a Serie A, iniţial prevăzută pentru week-end-ul viitor, este menţinută, implicit, numai că 2 meciuri ce urmau să aibă loc duminică, Parma-Cagliari şi Catania-Atalanta, au fost avansate sâmbătă, pentru a permite cluburilor Cagliari, Catania şi Atalanta, programate marţea următoare, să beneficieze de o zi de odihnă suplimentară.

Consecinţa directă a acestor schimbări de calendar este că, începând din acest week-end, ultimele 6 etape din Serie A se vor juca în 3 săptămâni.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor