Fotbal: Dinamo - Dario Bonetti: "Suntem în stare de câştigăm Cupa"

(photos.com)
Epoch Times România
23.05.2012

Dario Bonetti, antrenorul echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, a declarat marţi că formaţia sa este pregătită să câştige Cupa României, un trofeu care îi lipseşte de câţiva ani din vitrina clubului dinamovist.

 

"Ne aşteaptă o partidă foarte dificilă, dar pentru noi este un moment foarte important, pentru că jucăm finala pe un stadion fantastic. Suntem în stare să câştigăm Cupa, un trofeu care ne lipseşte de câţiva ani din vitrină", a spus Bonetti la conferinţa de presă oficială de la Arena Naţională. În continuare el a spus: "Rapid s-a comportat bine în campionat şi a terminat chiar înaintea noastră în clasament. Putem spune că este, deci, favorită. Dar noi suntem pregătiţi să ne apărăm şansele în acest meci".

Întrebat dacă rămânerea lui la Dinamo depinde de rezultatul meciului cu Rapid, Dario Bonetti a răspuns: "Mă concentrez pentru finală. Restul nu mă interesează".

La rândul său, căpitanul echipei, Marius Niculae, a menţionat: "Două echipe care au avut şanse reale pentru titlul de campioană, Dinamo şi Rapid, vor să salveze acest sezon prin cucerirea Cupei României. Ne-am pregătit bine, în linişte, două zile şi, cu ajutorul publicului, ce ne va împinge de la spate, dorim să câştigăm înainte de minutul 90".

Atacantul dinamovist a mai declarat: "E greu să mai pierdem o finală, după ce s-a întâmplat anul trecut. Ne pare rău că CFR a câştigat campionatul, competiţie pe care am pierdut-o pe mâna noastră. Vrem să ne revanşăm în Cupă". .

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor