Fotbal - Daniel Isăilă: „Sunt prieten cu Răzvan Lucescu, dar la meciul direct vom lupta”

Epoch Times România
15.05.2012

Antrenorul echipei de fotbal Sportul Studenţesc, Daniel Isăilă, a declarat marţi că este prieten cu Răzvan Lucescu, tehnicianul formaţiei Rapid Bucureşti, dar în meciul direct, fiecare va lupta pentru punctele puse în joc.

 

"Este adevărat, sunt prieten cu antrenorul Răzvan Lucescu, dar în meci direct vom lupta, fiecare echipă dorind să câştige în teren. Meciul acesta are miză pentru ambele formaţii", a subliniat tehnicianul Sportului Studenţesc, la stadionul bucureştean "Regie".

De mai multe ori, Daniel Isăilă a menţionat, în ultima perioadă de timp, că multe lucruri pe care le ştie, în domeniul pregătirii fotbaliştilor, au fost preluate de la antrenorul Răzvan Lucescu.

În continuare, el a precizat despre lupta pentru evitarea retrogradării: "Atâta timp cât mai există o şansă, voi vom lupta până la capăt. După cum se spune, speranţa moare ultima".

Daniel Isăilă a mai spus: "Din păcate, în afara meciurilor noastre, mai depindem şi de rezultatele altor echipe, din Liga I". Întrebat dacă vor pleca mai mulţi fotbalişti de la Sportul Studenţesc, în cazul retrogradării echipei în liga secundă, antrenorul Daniel Isăilă a specificat: "Depinde de contractele pe care le-au semnat jucătorii, fiecare în parte cu conducerea grupării noastre".

Meciul Sportul Studenţesc - Rapid Bucureşti, din cadrul etapei a 33-a a Ligii I la fotbal, se va disputa miercuri, 16 aprilie, de la ora 18,00, pe Stadionlul "Regie". Partida este transmisă de postul de televiziune Digi Sport.

 

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor