Fotbal: Cristian Pustai (Gaz Metan) - „Cred în şansa noastră de a ajunge în finala Cupei României”

(Stuart Franklin / Bongarts / Getty Images)
Epoch Times România
11.04.2012

Cristian Pustai, antrenorul echipei de fotbal Gaz Metan Mediaş, a declarat că încă mai crede în şansa formaţiei sale de a se califica în finala Cupei României-Timişoreana.

"Este un meci foarte important pentru noi. O calificare în finala Cupei României ar însemna enorm pentru oraşul, pentru clubul nostru, pentru noi ca antrenori şi jucători. Din păcate, în meciul tur nu am reuşit să profităm şi să scoatem un rezultat mai bun", a declarat miercuri Pustai, într-o conferinţă de presă.

"Avem de recuperat acest 1-0 pentru Dinamo Bucureşti. Asta ne face să începem jocul cu gândul de a marca. Pe de altă parte, orice gol primit ne limitează şansele Eu cred în şansa noastră de a ajunge în finala Cupei României. Este greu, Dinamo a avut şi nişte schimbări pe banca tehnică. Dinamo îşi propune în fiecare an câştigarea campionatului şi a cupei. Acum ei au mai puţine şanse în campionat. Dinamo porneşte cu prima şansă în meciul de joi", a precizat Pustai.

"Faptul că la Dinamo este un antrenor nou poate să fie bine sau rău pentru echipa din Bucureşti", a mai spus Cristian Pustai.

"Dacă se ajunge la 11 m avem un portar bun, Răzvan Pleşca", a subliniat tehnicianul grupării din Mediaş, care a amintit că "Dinamo a jucat mai slab pe terenul propriu, dar în deplasare este o echipă redutabilă. Este o mare diferenţă de evoluţie".

Portarul Răzvan Pleşca a spus la rândul său: "Avem o şansă mare să jucăm finala Cupei României. Este un vis pentru oricare jucător. Suntem conştienţi că avem un meci foarte greu cu Dinamo. Adversarul pleacă cu prima şansă, dar sperăm să avem o doză de noroc".

Joi 12 aprilie, de la ora 21,30, se va juca returul meciului dintre Gaz Metan Mediaş şi Dinamo Bucureşti (0-1 în primul joc).

După cum se ştie, finala competiţiei va avea loc în ziua de 23 mai, la Bucureşti.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor