Fotbal: CFR Cluj intenţionează să câştige partidele cu FC Vaslui şi Rapid

(Shaun Botterill / Getty Images)
Epoch Times România
30.03.2012

Preşedintele echipei de fotbal CFR 1907 Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat presei, joi, că FC Vaslui, echipa pe care o va întâlni luni, este una bună, dar poate fi învinsă.

"Am văzut meciul din Cupă dintre Vaslui şi Rapid şi mi s-a părut o partidă bună. Rapid a câştigat meritat până la urmă. Consider că Vasluiul este o echipă bună, dar putem să-i batem. Noi vom fi şi mult mai odihniţi decât ei, dar nu trebuie să ne culcăm pe o ureche", a menţionat Iuliu Mureşan, care consideră că jucătorul Wesley e cel mai periculos de la Vaslui.

El s-a referit şi la meciul dintre Rapid şi Dinamo, de sâmbătă. "Dinamo, dacă pierde cu Rapid, nu iese din cursă, dar îi scad şansele la titlu. Vom ţine cu Rapid, dar nici un egal nu ar fi rău pentru noi. Steaua e o contracandidată la titlu, dar nu pentru că a venit Mihai Stoica. El e un manager foarte bun, e foarte priceput, dar nu intră pe teren. Nu va juca el în locul jucătorilor", a mai spus preşedintele lui CFR Cluj.

Căpitanul lui CFR, Ricardo Cadu, a declarat, la rândul său, că echipa sa poate să se apropie mult de câştigarea campionatului dacă va învinge la Vaslui.

"Dacă batem în următoarele două meciuri, cu Vaslui şi Rapid, putem spune că avem şanse foarte mari la titlu, dar nu şi că suntem deja campioni. La Vaslui vom avea un meci foarte greu, pentru că şi ei au o echipă bună. Sânmărtean este foarte periculos, iar Adailton şi Wesley sunt fotbalişti foarte buni. La noi va lipsi Kapetanos, dar Liviu Ganea îl poate înlocui foarte bine", a spus Cadu.

CFR Cluj va întâlni, pe 2 aprilie, de la ora 21.30, în deplasare, echipa FC vaslui, în etapa a 24-a a Ligii 1 la fotbal.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor