Fotbal: Alexandru Mateiu (FC Braşov) - "Putem face o figură frumoasă în retur"

. (Robert Prezioso / Getty Images)
Epoch Times România
09.02.2012

Alexandru Mateiu, mijlocaşul echipei de fotbal FC Braşov, a declarat, în cantonamentul din Antalya (Turcia), că formaţia sa va avea un retur foarte bun, urmărind o cât mai rapidă urcare în clasamentul Ligii I.

După cum informează site-ul oficial al clubului, citat de Agerpres, în ultimele meciuri de pregătire din Antalya, mijlocaşul Alexandru Mateiu a fost reprofilat pe postul de fundaş dreapta, în condiţiile în care Ciupe şi Velayos nu au fost complet refăcuţi.

Mateiu spune ca s-a acomodat cu acest post şi doreste să joace în cât mai multe meciuri, din returul campionatului.

"Joc acolo unde mă pune antrenorul, eu trebuie să-mi fac datoria pe orice post. La început a fost mai greu să joc pe acest post, însă acum m-am acomodat, stau mai bine în teren, astfel că este din ce în ce mai bine şi acum chiar imi place sa joc fundaş dreapta" a precizat Mateiu.

În continuare, el a menţionat: "Fizic stau foarte bine, pot spune chiar că niciodată nu am fost aşa pregătit ca acum. Aici, în Antalya, putem să punem toate lucrurile la punct, pentru ca, la începutul returului, să fim bine pregătiţi".

"Pentru retur, îmi doresc să joc mai multe jocuri, însă până la urmă, totul depinde doar de mine, pentru că antrenorul va trimite în teren cei mai în formă jucători. Suporterilor le promit că vom avea un start bun de campionat şi că vom obţine mai multe puncte decât în prima parte a sezonului. Atmosfera este foarte bună la lot, avem un grup unit şi cred că putem face o figură frumoasă în retur. Vrem să urcam cat mai rapid în clasament", a declarat Mateiu, pentru site-ul oficial al FC Braşov.

Jucătorii grupării din Braşov vor disputa vineri un nou meci verificare în Antalya. FC Braşov va întâlni formaţia Ujpesti (locul 10 în Ungaria). Partida va avea loc la baza sportivă "IC Santai" din Belek, de la ora 15.00.

Până acum, în cantonamentul din Turcia, braşovenii au jucat cu Torpedo Kutaisi (2-0), Belchatow (1-1), Sigma Olomouc (3-2) şi Beroe Stara Zagora (2-2).

La şedinţa de pregătire de joi dimineaţă, Bruno Madeira şi Mateiu au fost menajaţi.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor