Fotbal: Milan Perendija (Oţelul Galaţi) - "Ne batem la trofee"

Epoch Times România
09.02.2012

Milan Perendija, fundaşul sârb al echipei de fotbal Oţelul Galaţi, a declarat în cantonamentul de la Oliva Nova (Spania), că în acest sezon formaţia sa doreşte trofee, fiind în joc titlul de campioană şi Cupa României.

Întrebat ce o să facă echipa sa, Perendija a spus: "Ce a făcut şi în ultimul an. Ne vom lupta să câştigăm fiecare meci şi ne batem la trofee. Sunt în joc Liga 1 şi Cupa României".

În continuare, el a precizat: "Actualul stagiu de pregătire este destul de greu, ca orice cantonament. Primul stagiu, cel din Poiana Braşov, a fost însă cel mai greu. Aşteptăm cu încredere returul".

În privinţa meciurilor amicale, jucătorul a spus: "Contează, este normal, dar nu prea mult. În amicale se vede echipa, cum joacă, important este să nu apară accidentările, şi până la primul meci de campionat se încearcă ajungerea la o formă cât mai bună, asta se urmăreşte".

Legat de concurenţa pe posturi la Oţelul Galaţi, fotbalistul sârb a menţionat: "Pe fiecare post sunt 2-3 jucători buni şi este bine pentru toţi. Acum au venit Didi şi Stromajer, cred că a crescut şi mai mult lupta pentru titularizare".

Despre colaborarea cu Oţelul, el a precizat: "A existat o perioadă de patru luni fără salariu şi mă gândeam să plec. Acum, sincer, vreau să rămân cât mai mult. Am câştigat campionatul şi Supercupa României cu Oţelul Galaţi, am jucat în Liga Campionilor, am dat de adversari foarte puternici. Este foarte bine la echipa asta".

În privinţa naţionalei Serbiei, el a declarat: "Normal, oricine se gândeşte să ajungă la naţională, dar este greu. Vom vedea. Serbia are fundaşi de la marile cluburi ale Europei: Vidic, Ivanovic, Kolarov, Subotic".

Milan Perendija s-a născut pe 5 ianuarie 1986 la Belgrad. Joacă pe postul de fundaş central. A evoluat la următoarele cluburi: Partizan Belgrad, FK Vozdovac, FK Teleoptic, FK Vardar, Rabotnicki Skopje. Este la Oţelul Galaţi din 2009.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor