Fostul şef al Spionajului comunist Pacepa: Corina Creţu, posibil agent KGB

Institutul European din România, dezbateri cu tema: ” Egalitatea de gen-garanţia creşterii economice şi al unei societăţi durabile”. În imagine, Mădălina Manolache, Corina Creţu şi Anne-Marie Blăjan
Institutul European din România, dezbateri cu tema: ” Egalitatea de gen-garanţia creşterii economice şi al unei societăţi durabile”. În imagine, Mădălina Manolache, Corina Creţu şi Anne-Marie Blăjan (Epoch Times România)

Fostul şef al Spionajului comunist, generalul Ion Mihai Pacepa, refugiat în America, a comentat marţi pe un portal de dezvăluiri din SUA, că încearcă să facă lumină în ceea ce el numeşte "latura întunecată a prietenei blonde a lui Colin Powell", potrivit wnd.com. În opinia generalului, Corina Creţu ar putea fi o "nformatoare" a KGB-ului şi a făcut referire la posibila relaţie amoroasă dintre fostul secretar de stat american Colin Powell şi europarlamentarul român.

Un schimb de mailuri dintre Colin Powell şi Corina Creţu a fost interceptat recent de un hacker şi reiese că europarlamentarul român îşi exprima marea iubire şi dorinţa de a-l vedea neapărat pe fostul secretar de stat american.

"Din păcate, am aflat recent că acest mare patriot american, persoană onorabilă şi general respectat, Colin Powell, ar fi fost ţinta unei capcane a serviciilor. Nu ştim cu exactitate când a început această lungă legătură şi cât de intimă a devenit, (...) dar sunt câteva elemente care sugerează că scenariul a fost modelat pe tiparele KGB-ului", a precizat fostul şef al serviciilor române de informaţii.

Generalul Pacepa a comentat recentul scandal în care au fost implicaţi Colin Powell şi Corina Creţu şi a remarcat că în prezent a apărut ”o nouă generaţie de agenţi, inteligenţi şi sexy”. În opinia sa europarlamentarul Corina Creţu că este o blondă atractivă, iar toată lumea caută un jenant Cyber-flirt între un înalt oficial american şi un frumos agent socialist dintr-o ţară străină.

Corina Creţu răspunde acuzaţiilor

Corina Creţu a scris pe contul său de Facebook că va apela la justiţie pentru a pune capăt acestor minciuni.

"Văd că arşiţa verii generează tulburări grave şi îi predispune pe unii la fantasmagorii tabloido-conspiraţioniste, care n-ar inspira nici măcar scenarii (neverosimile) de filme proaste. Voi apela la justiţie pentru a stopa aceste minciuni, chiar dacă nu aş vrea să îi dau autorului acestor inepţii nici un fel de atenţie", a scris Corina Creţu ca replică la declaraţiile generalul Pacepa.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne