Fost secretar de stat: Dragnea, Ponta, Tăriceanu - o mulţime de afaceri super mirositoare cu "străini"

Liderul PSD Liviu Dragnea, fostul premier Victor Ponta, deputatul fugar Sebastian Ghiţă, fostul baron de la malul mării Radu Mazăre, şeful Senatului Călin Popescu Tăriceanu şi interpuşii lor au făcut o mulţime de afaceri super mirositoare cu "străini", susţine fostul secretar de stat Valeriu Nicolae.
Valeriu Nicolae
Valeriu Nicolae (dilemaveche.ro/Marian Iliescu)

Una dintre cele mai folosite tactici de manipulare este să faci tu ceva mârlănesc şi pentru a ascunde ceea ce faci să îi acuzi pe cei care încearcă să îţi dovedească mârlănia că fac ceea ce faci tu, a atras atenţia, pe pagina sa de Facebook, fostul secretar de stat tehnocrat Valeriu Nicolae, care susţine că ăsta e şi cazul discuţiilor "aberante" la RTV şi Antena 3 că "în fapt România e condusă de străini malefici".

"Dragnea, Ponta, Ghiţă, Mazăre, Tăriceanu şi interpuşii lor au făcut o mulţime de afaceri super mirositoare cu 'străini'. Ponta a avut doi consilieri italieni super dubioşi incluzându-l şi pe Pino Arlacchi, care a fost prezentat cu surle şi trâmbiţe ca specialist anti-Mafia la numirea lui în 2012. Arlacchi a fost dat afară din UN pentru corupţie într-un scandal cumplit prin 2000 şi are nişte legături foarte stranii cu ţări mari producătoare de droguri.

În Parlamentul European în 2012 ca şeful delegaţiei Parlamentului European pentru Azerbaijan - ţară faimoasă pentru mită prin 'diplomaţia caviar' - a prezentat o ruşine de raport în care îl 'spăla' pe dictatorul cu care se tot întâlnea Ponta. Arlacchi este sub investigaţie pentru mită", a scris Valeriu Nicolae.

Potrivit tehnocratului, unul dintre europarlamentarii cei mai activi în susţinerea preşedintelui Ilham Aliyev, şi ea implicată în scandalul raportului lui Arlacchi care spăla democraţia originală dar foarte bogată a Azerbaijanului, este foarte apropiată de Tăriceanu şi invitată constant la Antena 3.

"Dragnea este şi el legat de numele unui alt fost consilier italian al lui Ponta. Sper ca Rise şi alţi jurnalişti buni de investigaţie pot să schimbe asta", a mai precizând Valeriu Nicolae, adăgând hashtag-ul #sociopatiaconduceRomania.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne