Fondul de Pensii Administrat Privat BCR a trecut pragul de 400.000 de participanţi

Epoch Times România
18.04.2012

Datele oficiale publicate pe site-ul Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private în luna martie arată faptul că Fondul de Pensii Administrat Privat BCR (Pilon II) a înregistrat peste 400.000 participanţi, a anunţat miercuri BCR.

Cei mai mulţi dintre noii angajati intraţi în sistemul de pensii private au ales Fondul de Pensii Administrat Privat BCR în anul 2011.

„Ne bucurăm că din ce în ce mai mulţi participanţi aleg BCR Pensii ca administrator al fondului de pensii private obligatorii. În continuare, însă, un mare procent din persoanele eligibile sunt repartizate aleatoriu către un fond din piaţă. Siguranţa financiară a clienţilor pe termen lung este preocuparea noastră principală, iar pensia administrată privat Pilon II este esenţială pentru o bătrâneţe cât mai liniştită. De aceea, îi sfătuim pe cei aflaţi la primul job să aleaga cine le va administra banii, evitând astfel repartizarea aleatorie” a declarat Simona Ditescu, CEO BCR Pensii.

BCR Pensii activează atât pe piaţa pensiilor obligatorii prin administrarea Fondului de Pensii Administrat Privat BCR (Pilon II), cât şi pe piaţa pensiilor private facultative prin administrarea Fondului de Pensii Facultative BCR Plus (Pilon III).

Pentru a semna un act de aderare la Fondul de Pensii Administrat Privat BCR, persoanele eligibile trebuie să meargă în oricare unitate BCR cu actul de identitate.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor