Orban: Noul program de guvernare PSD, o crimă cu premeditare. Va declanşa o criză economică

Noul program de guvernare avansat de PSD nu are nicio legătură cu ceea ce a fost promis în campania electorală, nu pentru asta i-au votat oamenii, a atras atenţia şeful PNL Ludovic Orban.
Ludovic Orban
Ludovic Orban (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Ceea ce face PSD prin schimbarea programului de guvernare este o crimă cu premeditare împotriva companiilor româneşti şi cu capital străin şi împotriva şansei de dezvoltare economică a României, a tras un semnal de alarmă, pe pagina sa de Facebook, noul preşedinte PNL Ludovic Orban.

"Impozitarea cifrei de afaceri a companiilor şi desfiinţarea cotei unice sunt măsuri care vor lovi puternic în cei care muncesc, care crează valoare adăugată, care au performanţe în activitate, cei care duc greul creşterii economiei. Aceste măsuri vor alunga investitorii, vor duce la închiderea a zeci de mii de companii, vor frâna dezvoltarea companiilor aflate în expansiune şi în ultimă instanţă vor duce la stagnare economică, şomaj, scăderea veniturilor populaţiei şi chiar la o nouă criză economică", a avertizat Orban.

În acest context, liderul PNL a făcut apel la "toate forţele politice", la toţi oamenii cu "capul pe umeri" din societatea românească să vină alături de ei şi să se opună adoptării acestor legi ticăloase.

"Nu asta au promis guvernanţii de astăzi în campanie şi nu pentru asta i-au votat oamenii", a subliniat Orban.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne