Fiul unui primar, cunoscut în presă drept scandalagiu şi bătăuş, cap de listă al PNL pentru Camera Deputaţilor în Brăila (surse)

Alexandru Popa
Alexandru Popa (Facebook / gandul.ro)

Alexandru Popa, un tânăr brăilean care a apărut de mai multe ori în presa locală din cauza unor altercaţii în care a fost implicat, va deschide lista la Camera Deputaţilor din partea PNL, au declarat surse pentru publicaţia gândul.ro. Tânărul este fiul primarului din comuna Cireşu, judeţul Brăila, şi, potrivit Infobrăila, e un apropiat al lui Cătălin Boboc, cel care conduce de facto filiala brăileană a PNL.

Viitorul cap de listă al PNL pentru Camera Deputaţilor în Brăila, Alexandru Popa, a bătut un om pentru că nu a dorit să voteze cu PNL, scria presa locală în luna august a acestui an.

La alegerile locale, tânărul a candidat pentru funcţia de consilier judeţean.

În anul 2014, presa locală scria că fiii primarului din comuna Cireşu ar fi fost implicaţi într-o bătaie cu răngi şi cuţite, în faţa unei discoteci dintr-o localitate din judeţul Buzău.

Mihai şi Alexandru Popa, de 23 de ani, respectiv 27 de ani la acea vreme, ar fi petrecut ore bune în clubul din comuna Largu, fiind însoţiţi de aproximativ 25 de persoane, băieţi şi fete. În anturajul celor doi se afla şi Antonel Bardas, originar din comuna Ulmu, condamnat în anul 2008 la 8 ani de închisoare, după ce şi-a ucis un vecin, iar pe un altul l-a înjunghiat, potrivit Infobrăila.

Acelaşi ziar local scria că un bărbat l-ar fi călcat din greşeală pe Alexandru Popa pe picior la petrecerea care a avut loc în judeţul Buzău, după care, prietenii săi l-au snopit în bătaie pe bărbatul neatent.

"Când am zis că sun la 112, mi-a tras un pumn. Nu ştiu cine, unul din grup. Mi-a zis: 'Ce faci, fă, suni la poliţie?' şi mi-a dat un pumn în faţă şi în umărul drept. Ei dădeau în continuare în soţul meu, iar fiii primarului din Brăila le spuneau 'Daţi-le, mă! Daţi-le!'. Fiii primarului strigau la prietenii lor să îi dea", spunea soţia celui bătut în 2014 de prietenii viitorului candidat la alegerile parlamentare.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne