Firmă de casă a lui Dragnea, contracte de 64 milioane de euro în doar trei ani

Firmă de casă a liderului PSD Liviu Dragnea, celebra Tel Drum, e abonată la robinetul cu bani publici: în doar trei ani a obţinut contracte în valoare de 64 milioane de euro.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Eugen Horoiu/Epoch Times)

De la 1 ianuarie 2014 până în prezent, firma Tel Drum SA, despre care se spune că ar fi controlată, prin interpuşi, de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi-a adjudecat 24 de contracte, în valoare totală de 288,16 milioane lei. Adică, aproximativ 64 milioane de euro, dezvăluie Digi24.ro.

De la furnizare de nisip şi închiriere de buldozer la deszăpeziri şi reabilitări de drumuri şi reţele de apă şi de canalizare. Contractele au fost câştigate atât prin licitaţii deschise cu un singur ofertant, cât şi prin negociere directă, cerere de ofertă şi cumpărare directă. Iar în unele cazuri lucrările par a fi fost făcute de mântuială.

Primăria Alexandria (şapte contracte), Administraţia Domeniului Public Alexandria, Primăria Comunei Ştorobăneasa, Primăria Comunei Piatra, Primăria Turnu Măgurele şi Primăria Comunei Bujoreni.

În afara judeţului controlat până odinioară de Liviu Dragnea din postura de preşedinte al Consiliului Judeţean, contractele au venit de la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA, Primăria Craiova condusă de Lia Olguţa Vasilescu (în prezent ministrul Muncii), sau Consiliul Judeţean Dâmboviţa de pe vremea lui Adrian Ţuţuianu etc.

Pentru a citi în continuare articolul intraţi aici.