Firea acuză: "Sunt forţe care nu doresc să-mi termin mandatul!"

Deşi a primit ameninţări şi anumite "forţe" nu doresc ca ea să-şi termine mandatul, la parada de 1 Decembrie, instituţiile responsabile de protecţia demnitarilor au uitat să o protejeze atât pe ea, cât şi pe Dragnea şi Tăriceanu, a acuzat Firea.
Gabriela Firea(senator PSD)
Gabriela Firea(senator PSD) (Florin Chirila/Epoch Times)

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, s-a plâns joi, că instituţiile statului responsabile cu protecţia demnitarilor au uitat, până în ultimul moment, de protecţia ei, a lui Liviu Dragnea şi a şefului Senatului, Călin Popescu Tăriceanu (care, neinvitaţi de Iohannis în tribuna oficială pe motiv ca au dosare penale, au asistat la paradă din public, alături de ea).

"La 11 fără un sfert, deci cu 15 minute înainte de începerea paradei, am primit mai multe mesaje că mă caută şi pe mine instituţiile statului care se ocupă cu protecţia demnitarilor şi îl căutau şi pe dl. preşedinte (Liviu Dragnea n.r.), că au realizat ca şi noi ar trebui să fim fim protejaţi, nu doar cei din tribună. Şi am spus că nu am nevoie de nicio protecţie, ce să ni se întâmple printre nişte copii, printre tineri, printre oameni veniţi din toată ţara? Dar la 11 fără un sfert erau daţi în urmărire generală dl. preşedinte Liviu Dragnea, dl. preşedinte al Senatului, primarul general, că au realizat că, totuşi, noi, fiind printre oameni, beneficiem de aceleaşi drepturi ca şi cei din tribună. Dar uitaseră, şi-au adus aminte la 11 fără un sfert. Bineînţeles că nu am avut nevoie de nimic", a declarat Firea, citată de Agerpres.

Declaraţiile Gabrielei Firea au fost făcute în contextul în care Dragnea a afirmat şi el că miercuri, reprezentanţii SPP-ul ar fi afirmat că au informaţii că în jurul său şi al lui "Gabi Firea vor fi o mie de oameni aduşi de la Voluntari, care vor fi pregătiţi cu bâte şi să producă ambuscade."

Revenind la Gabriela Firea, aceasta a mai acuzat că în contextul campaniei electorale, liderii PSD s-au confruntat cu dezinformări şi provocări grave şi că ea şi familia ei au fost ţintă a unor ameninţării foarte dure:

"Pe măsură ce presiunea creşte şi intensitatea unei campanii electorale, cei care sunt în prim-planul partidelor încearcă să intre în dialog contondent cu dl. preşedinte Liviu Dragnea. Inclusiv ieri, mistificări lansate pe piaţă că dl. preşedinte organizează un miting de protest la Arcul de Triumf împotriva preşedintelui. Presa, astăzi, a fost la Romexpo să caute autocarele chemate de dl. Liviu Dragnea şi găzduite de mine şi au găsit parcarea goală. Să vii înainte de Ziua Naţională cu astfel de dezinformări şi să dai astfel de aşa zise bombe, cu certitudine arată modul toxic în care se gândeşte şi probabil că, în perioada următoare, vor mai fi astfel de provocări. Şi eu şi familia mea am fost ţintă în ultimele zile. Sunt ameninţări foarte dure în sensul că nu-mi voi termina mandatul. (...) Sunt forţe care nu doresc să-mi închei acest mandat", a afirmat Gabriela Firea.

Afirmaţiile Gabrielei Firea despre "provocări", "familie", "ameninţări" vin la scurt timp după ce sotul ei, primarul din Voluntari a fost filmat agresând un cetăţean într-o parcare.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne