FC Hermannstadt, victorioasă în deplasare la Mioveni! Declaraţiile celor doi antrenori

Gruparea sibieană s-a impus la scor periculos pe stadionul orăşenesc din Mioveni în faţa formaţiei gazdă, într-un meci din etapa a 16-a a Superligii de fotbal.
FC Hermannstadt - CS Mioveni 2-0, în Superligă.
FC Hermannstadt - CS Mioveni 2-0, în Superligă. (FC Hermannstadt/facebook)

FC Hermannstadt a obţinut o victorie importantă în economia clasamentului, luni seara, pe terenul celor de la CS Mioveni, într-un meci din etapa a 16-a a campionatului intern.

După patru etape consecutive fără victorie (trei eşecuri şi un egal), jucătorii pregătiţi de Marius Măldărăşanu au reuşit să ia maximul de puncte de la lanterna roşie graţie reuşitelor lui Daniel Paraschiv (53) şi Ionuţ Stoica (60).

”Am avut o primă repriză rea, am fost foarte statici, nu am dus mingea în jumătatea adversă. În a doua repriză a intrat foarte bine Oroian, am fost mult mai mobili la mijlocul terenului şi au venit şi golurile. Cred că este un rezultat meritat, mai ales după repriza secundă..

Mai sunt multe puncte în joc, e foarte echilibrat acest campionat, poate şi datorită nouă, celor nou promovate, noi şi Petrolul. Este o distanţă mică între locurile de sus şi cele de jos..”, a declarat Măldărăşanu.

De partea cealaltă, formaţia lui Flavius Stoican a bifat a şaptea etapă la rând fără victorie (două egaluri şi cinci înfrângeri) şi rămâne în continuare ultima clasată a ierarhiei.

O primă repriză mai echilibrată, apoi în a doua, pe o greşeală, dă gol Paraschiv, cu un şut senzaţional. Apoi fază fixă şi 2-0. Dar mă aşteptam la mai mult, însă azi chiar am fost o echipă modestă.

În mare parte, le-am spus băieţilor doar să ridice capul, să nu mai fie dezamăgiţi, pentru că trebuie să fim dornici în timpul jocului, după aia nu mai are rost. Pe teren trebuie să arătăm totul. Capul sus, ăsta e fotbalul.

I-am văzut fără pic de încredere, e normal, ne aşteptam cu toţii să facem un meci bun. Suporterii îşi doresc să câştigăm mai ales meciurile de acasă, dar nu suntem într-un moment bun, cu siguranţă.

Când am venit la echipă, am dat totul să le ridic moralul, încrederea şi am sperat să avem mai multe puncte. Din păcate, atât am reuşit”, a spus Flavius Stoican, după meci.

În următoarea partidă, CS Mioveni va avea meci şi mai dificil contra liderului Farul Constanţa, vineri, 4 noiembrie, de la ora 21:00.

În tur, FC Hermannstadt s-a impus cu 3-0.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport