Farul Constanţa, victorioasă în faţa campioanei CFR Cluj! Declaraţiile celor doi antrenori

Derby-ul mult aşteptat dintre liderul actual al campionatului intern şi campioana en-titre s-a terminat cu victoria grupării de la malul Mării Negre, unicul marcator fiind Adrian Mazilu.
Farul Constanţa - CFR Cluj 1-0 (0-0), în etapa a   cincea a fazei play-off a Superligii de fotbal.
Farul Constanţa - CFR Cluj 1-0 (0-0), în etapa a cincea a fazei play-off a Superligii de fotbal. (Fotbal Club CFR 1907 CLUJ/facebook)

Farul Constanţa a luat maximul de puncte din mult aşteptatul duel cu CFR Cluj, din etapa a cincea a fazei play-off a Superligii de fotbal, disputat sâmbătă seara, la Ovidiu.

Scorul final a fost de 1-0 (0-0), cel care a adus bucurie maximă în tabăra pregătită de Gică Hagi fiind Adrian Mazilu (minutul 53), care a punctat decisiv după o pasă venită de la Tudor Băluţă.

“Trebuia să facem faţă unei echipe foarte bune, cea mai verticală dintre celelalte. O echipă experimentată, care a câştigat atât de multe campionate. Tot ce am vorbit cu ei, ce am pregătit zilele astea, a ieşit foarte bine. Merităm să fim acolo, dar urmează returul, meciurile importante.. Am jucat şi noi mai vertical, am putut să ne luăm cu ei la trântă. Am arătat determinare, atitudine. Şi ofensiv am făcut un meci foarte bun. Nu mă interesează ce puncte avem. Mă interesează meciul viitor.

O să progresăm. Important este să fim deschişi, să învăţăm. O să mă uit la meci (n.r. Rapid – FCSB), dar nu îmi vine să vorbesc la rezultate. Nu mă pricep. Nu îmi place să vorbesc de ce mi-ar conveni. Vreau să muncim, să fim fericiţi şi să vină victoriile” a spus Gică Hagi la finalul meciului.

Nu e bine deloc pentru noi, prima înfrângere în play off, prima după 13 meciuri oficiale. A fost o primă repriză echilibrată, cu câteva ocazii la ambele porţi, a doua repriză au început ei mai bine, iar nu ne-au ajutat liniile, nu vreau să comentez, nu am văzut fazele.

Farul a meritat victoria, a fost echipa mai bună, nu am ce să le reproşez băieţilor, au dat tot ce au avut mai bun. Trebuie să ne concentrăm la Cupă 100%, vine peste trei zile, va fi un meci intens şi se joacă pentru a ajunge în finală.

Ştiam că joacă aşa, a fost o greşeală în lanţ, noi nu jucăm la ofsaid, a fost o eroare, Braun a crezut că iese şi e ofsaid, pe urma parcă a dat pasa prea uşor. Trebuie să le dăm şi meritul celor de la Farul, au jucători de clasă. Echipa a fost pregătită în condiţii mai deosebite, doi jucători au fost în Serbia, au venit cu două zile înainte, Camora în continuare accidentat, Deac accidentat, nu e uşor, am mai spus şi o repet, în ultimii şase ani i-am avut, li se simte absenţa.

Nu avem de unde să scoatem alţi jucători, o să am încredere în aceiaşi, sunt convins că dacă vom câştiga următorul meci o să intrăm în cărţi.. a comentat la rândul său Dan Petrescu, antrenorul campioanei.

Graţie acestui succes, Farul are se află acum la patru lungimi de undă faţă de următoarea clasată, CFR Cluj, la jumătatea play-off-ului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport