Familie din Zurich încântată de Shen Yun

Armin Junghard împreună cu copiii, Berenike, Benjamin şi Beatrix, la spectacolul Shen Yun Performing arts în Zurich
Armin Junghard împreună cu copiii, Berenike, Benjamin şi Beatrix, la spectacolul Shen Yun Performing arts în Zurich (The Epoch Times)

ZURICH – Doctor Armin Junghard, oftalmolog de profesie, a vizionat în 24 martie spectacolul prezentat de Shen Yun Performing Arts din New York pe scena teatrului Kongresshaus din Zurich, împreună cu cei trei copii ai săi, Berenike, Benjamin şi Beatrix.

Doctorul Junghard a văzut” perfecţiune” în spectacolul chinez Shen Yun, şi tema că “binele va învinge întotdeauna şi nu vor învinge niciodată cei care sunt răi.”

“Spectacolul a plăcut întregii familii”, a declarat Junghard.

“Totul a fost atât de încântător – cultura, culorile, totul. Da, spectacolul a fost foarte impresionant.”

“Totul este atât de diferit de ceea ce am fost obişnuiţi, şi totuşi, este fantastic ce am văzut în seara asta. Am învăţat despre arta altor culturi, muzica lor şi diferitele feluri de instrumente. A fost foarte fascinant”.

Una dintre fetele lui, care este balerină şi a interpretat în ultimii 5 ani, a spus că este destul de interesant să vezi cum dansul chinez diferă de baletul occidental.

Doctorul Junghard a fost uluit de calitatea tonală a instrumentelor chineze şi occidentale.

“Cânt la oboi. A fost fascinant cum oboiul se potriveşte cu instrumentele chineze. Am ascultat în special tonurile şi tonul nu era acelaşi pe care îl scoatem noi când cântăm. A fost uimitor.”

“Se pare că acelaşi instrument în mâinile unui chinez scoate tonuri diferite decât atunci când este folosit de un european. Este aceeaşi lume şi totuşi sună diferit. Da, a fost o seară deosebită.”

Familia a considerat culorile costumelor şi fundalurile scenei fantastice.

“Privind legătura dintre realitate şi film a adus împreună imaginaţia şi realitatea. Acest lucru este total nou pentru noi, dar perfect aşa cum a fost prezentat.”

Toţi patru au dus acasă mesajul “Binele şi răul vor fi mereu în opoziţie, dar binele va câştiga întotdeauna războiul.”

Reportaj realizat de Alexander M. Hamrle and Rosemarie Fruhauf.

Compania newyorkeză Shen Yun Performing Arts este compusă din trei companii care sunt în turneu în jurul lumii. Shen Yun Performing Arts International Company va prezenta spectacole în Frankfurt, Germania în zilele de 30-31 martie.

Pentru mai multe informaţii vizitaţi shenyunperformingarts.org

The Epoch Times este sponsor al companiei Shen Yun Performing Arts.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură