Evenimentul de carieră Angajatori de TOP va avea loc în perioada 12-13 aprilie

Epoch Times România
11.03.2013

Peste 15.000 de profesionişti, studenţi şi masteranzi care sunt în căutarea unui job în domeniile: IT, outsourcing, financiar-bancar, FMCG, inginerie si retail vor avea ocazia să aplice pentru poziţiile deschise de companiile participante la cel mai mare eveniment de carieră din această primavară.

Ediţia cu numărul 14 Angajatori de TOP va avea loc în perioada 12-13 aprilie, iar până în prezent au confirmat prezenţa aproximativ 100 de angajatori. Companiile care doresc să participe la eveniment se pot înscrie până la data de 1 aprilie 2013, la adresa angajatori@catalyst.ro, informează organizatorii.

Evenimentul permite interacţiunea dintre candidaţi si companiile prezente, reprezentând o platformă de comunicare către întreaga piaţă a muncii şi un eveniment de referinţă pentru domeniul resurselor umane.

“Cu o tradiţie de 7 ani, evenimentul este unul de referinţă pentru piaţa forţei de muncă din România. Pentru candidaţi, Angajatori de TOP reprezintă o modalitate prin care pot afla despre proiecte şi iniţiative de carieră oferite de angajatorii prezenţi, iar pentru companii oportunitatea de a interacţiona cu candidaţii interesaţi să aplice pentru poziţiile deschise” a declarat Adrian Stănescu, Project manager Angajatori de TOP.

Angajatori de TOP este organizat de Catalyst Solutions, companie specializată în dezvoltarea de soluţii pentru recrutarea de tinere talente cu potenţial şi dorinţa de a-şi dezvolta o carieră într-o companie de top.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor