Elena Udrea: PDL va merge în alegerile de la Bucureşti cu candidaţi proprii; protocolul cu UNPR nu se mai încheie

Preşedintele Organizaţiei PDL Bucureşti, Elena Udrea, vicepreşedinte al partidului. (www.elenaudrea.ro)
Epoch Times România
31.03.2012

Partidul Democrat Liberal va merge cu candidaţi proprii la alegerile locale din Capitală, a anunţat, preşedintele Organizaţiei PDL Bucureşti, Elena Udrea.

"PDL Bucureşti va merge în alegerile locale din această vară cu candidaţi proprii. Candidatul PDL la Primăria sectorului 1 este Toader Paleologu, candidatul PDL la Primăria sectorului 3 este Liviu Negoiţă, candidatul PDL la Primăria sectorului 6 este Cristian Poteraş, candidatul PDL la Primăria Generală a Municipiului Bucureşti este Silviu Prigoană", a precizat Udrea.

Ea a subliniat că PDL este "cel mai mare, cel mai important şi cel mai bine organizat partid la nivelul municipiului Bucureşti, ca urmare, îşi poate asuma să candideze cu membrii săi, cu candidaţi proprii, în alegeri, în această vară".

"Mai mult, avem proiectele, avem oamenii cu care să putem să convingem bucureştenii să voteze din nou cu PDL. Ştim cu toţii că la Bucureşti, de 12 ani, se pun în practică proiectele primarilor Traian Băsescu, Adriean Videanu, proiecte iniţiate de PDL, susţinute de PDL. Nu avem decât motive de mândrie pentru activitatea PDL la Bucureşti. Avem ce să le spunem oamenilor, avem cu cine să stăm în faţa lor şi credem că, de data aceasta, astăzi este momentul ca PDL să îşi asume candidaturile propriilor membri în aceste alegeri", a afirmat Elena Udrea.

Preşedintele organizaţiei PDL Bucureşti a menţionat că, până sâmbătă, au existat discuţii avansate cu colegii de la UNPR, cu cei de la PNŢCD şi cu cei de la PER, "dar în urma modificărilor intervenite în filiala UNPR Bucureşti", s-a decis ca protocolul care trebuia semnat să nu mai fie parafat.

"Alianţa electorală pe care urma să o facem astăzi nu se va mai face. Asta nu înseamnă că nu rămânem parteneri cu UNPR la nivel naţional, rămânem parteneri cu UNPR la Bucureşti, am avut multe proiecte pe care le-am susţinut împreună şi avem în continuare în guvern, avem proiecte în continuare la nivelul Capitalei, însă vom candida cu candidaţi proprii", a mai spus Elena Udrea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor