Ecaterina Andronescu despre candidatura lui Prigoană: Primăria este altceva decât un business

Ecaterina Andronescu. (psd.ro)
Epoch Times România
31.03.2012

Preşedintele interimar al PSD Bucureşti, Ecaterina Andronescu, consideră că Silviu Prigoană este o persoană cu "mare abilitate antreprenorială", dar a precizat că Primăria Capitalei reprezintă "altceva decât un business".

"Domnul Prigoană este o persoană cu foarte mare abilitate antreprenorială, a dezvoltat numeroase afaceri, dar cred că Primăria Capitalei este altceva decât un business şi de aceea îi acord în continuare toate şansele lui Sorin Oprescu", a declarat sâmbătă pentru AGERPRES Andronescu.

Ea mai afirmă că nesemnarea unui protocol în Bucureşti între PDL şi UNPR este foarte greu de explicat, mai ales prin prisma faptului că UNPR a susţinut actuala guvernare "în cele mai dificile momente".

"Este greu de explicat pentru că UNPR a susţinut această guvernare. Şi acum, practic, pare că mai degrabă este aşa ca un fel de a fi aruncat din barcă. Este greu de înţeles, dar probabil cine se simte puternic crede că poate să facă orice vizavi de un partener care a fost loial în perioadele cele mai dificile. Pe de altă parte, am auzit declaraţia domnului Onţanu care vorbeşte despre faptul că PDL a sărăcit populaţia. Absolut de acord cu domnia sa, dar lucrul acesta s-a întâmplat cu sprijinul UNPR-ului şi cred că lucrul acesta ar fi trebuit să îl observe ceva mai devreme", a mai spus preşedintele PSD Bucureşti.

Preşedintele organizaţiei PDL Bucureşti, Elena Udrea, a menţionat că până sâmbătă au existat discuţii avansate cu UNPR, PNŢCD şi PER, "dar în urma modificărilor intervenite în filiala UNPR Bucureşti", s-a decis ca protocolul care trebuia semnat să nu mai fie parafat.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor