Efectul Brexitului. Reuniune de urgenţă la Cotroceni şi la Palatul Victoria

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis (Florin Chirila/Epoch Times)
Andrei Pricopie
24.06.2016

La scurt timp după ce rezultatul referendumului din Marea Britanie a devenit evident, preşedintele Klaus Iohannis i-a invitat vineri, la Palatul Cotroceni, pe premierul Dacian Cioloş, pe guvernatorul Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu, precum şi pe liderii partidelor politice, pentru consultări pe această temă.

"I-am invitat astăzi, la Palatul Cotroceni, începând cu ora 11:00, pe prim-ministrul Dacian Cioloş, pe guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, şi pe liderii partidelor politice, pentru consultări pe tema rezultatelor referendumului din Regatul Unit al Marii Britanii", a anunţat preşedintele Klaus Iohannis pe contul său de Facebook.

Şi premierul Dacian Cioloş se va întâlni, la ora 12:00, la Palatul Victoria, cu vicepremierii Vasile Dîncu şi Costin Borc, precum şi cu ministrul de Externe, Lazăr Comănescu, pe această temă.

La întâlnire vor participa şi secretarul de stat pentru Afaceri Europene, Cristian Bădescu, şi şeful Cancelariei premierului, Dragoş Tudorache.

În referendumul de joi, majoritatea britanicilor care au mers la vot au ales ca ţara lor să părăsească Uniunea Europeană.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor