Educaţie cu pumnii într-o grădiniţă particulară. Copii bătuţi la Constanţa

(Photos.com)

Caz stupefiant la o grădiniţă particulară din Constanţa. Copiii sunt loviţi în cap, trântiţi la pământ şi izbiţi de perete. Două educatoare care trebuiau să aibă grijă şi să educe copiii le aplică "tratamente" violente micuţilor. Acest mod de educaţie a fost descoperit de părinţii unui copil care au filmat aceste scene cu o cameră ascunsă într-o jucărie.

Faptele incredibile s-au întâmplat la grădiniţa Micul Regat din Constanţa. Copiii care sunt încredinţaţi de părinţi personalului acestei grădiniţe au vârste de 3-4 ani, însă educatoarele le aplică lovituri fără nicio reţinere cu ce au la îndemână, adică cu palmele, cu pumnii, cu picioarele sau chiar cu pantofii.

Imaginile arată cum cei mici sunt luaţi pe sus, trântiţi la pământ sau izbiţi de perete. Această "educaţie" a ieşit la iveală după ce unui părinte îngrijorat i-a venit ideea să monteze o cameră ascunsă în jucăria copilului său.

Totodată, acesta a reuşit să intre şi în posesia imaginilor înregistrate de camerele de supraveghere care erau montate în respectiva grădiniţă particulară.

Educatoarele şi îngrijitoarele îi loveau fără milă pe cei mici, deoarece erau sigure că toate camerele de supraveghere din imobil erau oprite.

Faptele educatoarelor nu pot fi însă sancţionate de inspectoratul şcolar întrucât grădiniţa este o instituţie privată care funcţionează sub forma unui club.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne