Ecaterina Andronescu: OUG care mutilează Codurile penale a fost o greşeală

La scurt timp după ce liderul PSD, Liviu Dragnea, a dat semnalul de retragere, au şi început reacţii din partea greilor PSD.
Ecaterina Andronescu
Ecaterina Andronescu (Mihuţ Savu / Epoch Times)

Controversata ordonanţă de urgenţă care mutilează Codurile penale în favoarea infractorilor a fost o greşeală pe care liderul PSD ar trebui să o corecteze, este de părere senatoarea PSD Ecaterina Andronescu.

„Sper să se găsească soluţia cea mai profesionistă şi corectă cu putinţă, în aşa fel încât România să îşi vadă de drumul ei, aşa cum cred că are dreptul fiecare dintre cetăţenii acestei ţări. Adică o Românie în care să ne putem creşte copiii şi nepoţii, o Românie în care să putem spera că ziua de mâine este mai bună decât ziua de ieri.

După opinia mea, cred că a fost o greşeală această ordonanţă, a fost greşeală şi pe fond şi cred că dacă preşedintele Dragnea o corectează, face ceea ce trebuie”, a declarat sâmbătă, la România Tv, Ecaterina Andronescu, citată de Agerpres.

Reacţia vine după ce preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit, la DC News, despre eventuala abrogare a ordonanţei de urgenţă privind modificarea Codurilor penale. Detalii aici.