Ecaterina Andronescu crede că Năstase este un om puternic, dar a luat această decizie pentru că nu a mai suportat umilinţa

Vicepreşedintele PSD Ecaterina Andronescu a comentat, joi, situaţia prin care trece colegul său de partid, Adrian Năstase, afirmând că acesta e un om puternic, dar a recurs la un gest extrem pentru că nu a mai suportat umilinţa.
Vicepresedintele Comisiei de Invatamant din Senat, Ecaterina Andronescu. (www.gov.ro)
Epoch Times România
21.06.2012

Vicepreşedintele PSD Ecaterina Andronescu a comentat, joi, situaţia prin care trece colegul său de partid, Adrian Năstase, afirmând că acesta e un om puternic, dar a recurs la un gest extrem pentru că nu a mai suportat umilinţa.

"Adrian Năstase este un om foarte puternic, niciodată nu l-am văzut altfel decât un om foarte puternic. Să nu uităm că şi în această problemă el s-a bătut opt ani de zile fără să-l aud vreodată plângându-se de ceea ce i se întâmplă. Cred că a luat această decizie pentru că nu a suportat umilinţa, având în vedere personalitatea pe care o avea, funcţiile prin care a trecut. Cred că i s-a părut mult prea umilitor", a declarat Andronescu.

Ea a spus că a fost miercuri seara la spital, dar nu l-a putut vizita pe Năstase, deoarece acesta se afla la secţia terapie intensivă.

"Era stabil, medicii erau destul de rezervaţi, iar familia a cerut discreţie, aşa că trebuie să le respectăm decizia", a mai spus vicepreşedintele social-democrat.

Fostul premier Adrian Năstase a fost operat joi dimineaţă, la Spitalul Floreasca din Capitală.

Năstase a fost adus la Spitalul Floreasca, miercuri seară, după o tentativă de suicid. Anterior, poliţiştii se deplasaseră la domiciliul lui Adrian Năstase pentru a pune în aplicare mandatul de încarcerare.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat definitiv, miercuri, pe Adrian Năstase, la doi ani de închisoare cu executare în dosarul "Trofeul calităţii".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor