Ecaterina Andronescu: Cred că domnul Mang trebuie să explice acuzaţiile de plagiat

Ecaterina Andronescu.
Ecaterina Andronescu. (psd.ro)
Epoch Times România
11.05.2012

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a afirmat vineri că ministrul Educaţiei, Ioan Mang, trebuie să explice acuzaţiile de plagiat care i-au fost aduse, precizând că "toată lumea aşteaptă acest lucru".

 

"Cred că domnul Mang trebuie să explice. În primul rând în faţa opiniei publice, pentru că toată lumea aşteaptă acest lucru", a spus fostul ministru al Educaţiei.

Copreşedintele USL, Crin Antonescu, a afirmat, însă, că nu se pronunţă în cazul Mang, deoarece este o "chestiune" care ţine de Guvern şi este "treaba premierului".

Liderul PNL, Crin Antonescu, şi senatorul social-democrat Ecaterina Andronescu participă vineri la lansarea candidaturii liberalului Rareş Mănescu la funcţia de primar al sectorului 6.

Cătălin Baba, fost ministru al Educaţiei, a declarat vineri că PDL îi cere premierului Victor Ponta ca până luni să ia o decizie în sensul înlocuirii din funcţie a actualului ministru al Educaţiei, Ioan Mang, având în vedere acuzaţiile de plagiat care i se aduc acestuia.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor