Dumitru Sliusarenco: Igor Dodon aduce ”oase de pe munţi” şi vinde iluzii pe seama bolnavilor de cancer

În România se construieşte un spital oncologic, la iniţiativa câtorva oameni care o fac prin donaţii, efort şi dedicaţie, însă la Institutul Oncologic din Chişinău, Dodon aduce moaşte, constată avocatul Promo-LEX.
Dumitru Sliusarenco, avocat Promo-LEX
Dumitru Sliusarenco, avocat Promo-LEX (facebook.com)

Preşedintele Igor Dodon a anunţat recent pe pagina sa de Facebook că în perioada 2 - 12 octombrie, cu suportul său, în Republica Moldova va fi adus de pe Muntele Athos un fragment al moaştelor unui sfânt ”care vor fi expuse spre închinare tuturor credincioşilor, în mai multe localităţi”, inclusiv la Institutul Oncologic din municipiul Chişinău.

În context, Dumitru Sliusarenco, avocat la Promo-LEX susţine că Igor Dodon ar vinde iluzii oamenilor bolnavi de cancer. Mai mult, activistul remarcă că în România se construieşte un întreg spital oncologic, la iniţiativa câtora oameni simpli care o fac prin donaţii, strângere de fonduri, campanii de sensibilizare, efort şi dedicaţie.

”În Moldova, ditamai preşedinte, organizează concerte, excursii la Cricova şi aduce oase de pe munţi. Oase pentru bolnavi de cancer Karl! Ce urmează?”, se întreabă retoric Dumitru Sliusarenco.

De menţionat că mai mulţi internauţi au comentat intenţia lui Igor Dodon ca fiind ”dezgustătoare” menţionând că acesta ”ştie de ce o face, are grup ţintă”, însă banii cheltuiţi puteau fi investiţi în echipament, medicamente sau puteau fi donaţi unui bolnav.