Dubruel (Dacia): Peste 200 de unităţi Dacia Lodgy au fost comandate până în prezent în România

Modelul Dacia Lodgy - imagine oficială. (www.daciagroup.com)
Epoch Times România
06.06.2012

Peste 200 de unităţi Dacia Lodgy au fost comandate de clienţii din România de la începutul lunii martie şi până în prezent, iar la nivel global numărul comenzilor se ridică la aproximativ 8.000, a declarat miercuri directorul comercial al Dacia, Thomas Dubruel.

"La nivel global au fost făcute aproximativ 8.000 de comenzi din partea clienţilor, ceea ce înseamnă că debutul comercial al maşinii este unul foarte bun şi, deci, reprezintă un vot de încredere pentru noi", a declarat Thomas Dubruel, cu ocazia lansării modelului Dacia Lodgy în România.

Acesta a adăugat că până în prezent în Franţa au fost făcute circa 2.000 de comenzi privind noul model al Dacia.

"Dacia Lodgy este fabricată în Maroc, dar genele sale sunt în România. Lodgy este noul membru al familiei Dacia şi răspunde din punct de vedere al spaţiului şi al preţului nevoilor clienţilor. O parte din studiile tehnice pentru Dacia Lodgy au fost făcute şi la Mioveni", a declarat directorul general al Automobile Dacia, Jerome Olive.

Clienţii din România au putut comanda modelul Dacia Lodgy din 7 martie, la preţuri începând cu 9.500 de euro, cu TVA, modelul fiind prezentat în premieră, în martie, la Salonul Auto de la Geneva. Modelul Dacia Lodgy este un vehicul de familie disponibil în variantă cu 5 şi 7 locuri.

Potrivit reprezentanţilor Dacia, sunt disponibile două motoare pe benzină: 1.6l 85 CP şi propulsorul TCe 115. "Acesta este cel mai nou motor pe benzină cu injecţie directă turbo din cadrul Grupului Renault. Cu o cilindree de 1.2 litri, el oferă performanţe excelente la nivelul consumului de carburant şi al emisiilor de CO2", susţin reprezentanţii Dacia.

Oferta diesel este reprezentată de motorul 1.5 dCi. Versiunile dCi 90 şi dCi 110 beneficiază de semnătura Dacia eco, "care evidenţiază nivelul scăzut al consumului şi al emisiilor de CO2".

Reprezentanţii Dacia susţin că, pentru a garanta nivelul ridicat de fiabilitate, Dacia a efectuat teste de anduranţă în condiţii extreme de rulaj şi climă însumând 1,9 milioane de kilometri.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor