Dragnea nu neagă că Grindeanu ar putea fi numit la şefia ANCOM

Nu demult în război crunt cu Liviu Dragnea, Grindeanu pare să fi revenit în "graţiile" liderului PSD, care nu a negat faptul că fostul premier ar putea conduce arbitrul pieţei Telecom.
Liviu Dragnea(Presedinte PSD),
Liviu Dragnea(Presedinte PSD), (Florin Chirila/Epoch Times)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat marţi, la Parlament, că este de acord cu schimbarea şefului Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) la doar cinci luni de la numire, şi nu a negat că la şefia instituţiei ar putea fi numit Sorin Grindeanu, fostul premier pe care Dragnea s-a chinuit din răsputeri să-l dea jos din fruntea guvernului.

Întrebat dacă este de acord cu schimbarea preşedintelui ANCOM - numit în funcţie acum abia cinci luni - Liviu Dragnea a spus că "răspunsul este da", relatează digi24.ro.

De asemenea, Liviu Dragnea nu a negat că viitorul preşedinte al ANCOM ar putea fi chiar fostul premier Sorin Grindeanu.

"Din câte ştiu eu, deciziile (de revocare şi de numire - n.red.) nu sunt la pachet. Să ajungem la hotărâre. Dacă mâine (miercuri - n. r) vine solicitarea de la cele două comisii (reunite de buget finanţe - n. r) în BPR, eu o să solicit colegilor să discutăm în plenul reunit chiar mâine propunerea de revocare", a declarat Liviu Dragnea.

Articolul integral poate fi citit aici

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne