Dragnea: Mie mi se par foarte periculoase şi neavenite declaraţiile lui Rădulescu

Liderul PSD Liviu Dragnea nu s-a arătat deloc încântat de afirmaţiile colegului său Cătălin Rădulescu care a cerut să se pună tunurile cu apă pe protestatarii #rezist din Piaţa Victoriei şi s-a lăudat că are o mitralieră pe care nu va ezita s-o folosească.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Florin Chirila/Epoch Times)

PSD nu este de acord cu comportamentul lui Cătălin Rădulescu, care a stârnit mare vâlvă în rândul opiniei publice după ce a cerut să fie puse tunurile cu apă pe protestatarii din Piaţa Victoriei, a declarat miercuri, în faţa presei, preşedintele social-democraţilor Liviu Dragnea.

"Am o părere mai mult decât proastă în legătură cu afirmaţiile dumnealui. Mie mi se par, dincolo de faptul că sunt neavenite, mi se par foarte periculoase. Sincer, eu nu am aceste competenţe, eu nu ştiu dacă mai poate avea dreptul să deţină acele arme. Un om nu se poate juca cu acele afirmaţii, ameninţând că le foloseşte şi în acelaşi timp să aibă dreptul de a purta, în mod legal, arme de foc", a declarat Dragnea, citat de News.ro.

Întrebat dacă are de gând să ia vreo măsură, liderul PSD a replicat: "O să discutăm în partid lucrul ăsta, pentru că nu iau decizii singur".

Riscă Rădulescu excluderea din partid? "Riscă foarte multe lucruri. PSD nu este de acord cu asemenea comportament", a răspuns Dragnea.

Potrivit hotnews.ro, în vreme ce Dragnea făcea aceste declaraţii, Cătălin Rădulescu era în studioul Antena 3. "Dacă ascultă de la ziarul Adevărul, foarte bine. Să facă ce vrea dânsul", a fost reacţia deputatului.