Dragnea, despre rolul său privind un viitor Guvern PSD: "Voi avea ultimul cuvânt şi decizia finală"

Liderul PSD Liviu Dragnea a ţinut să sublinieze că el este cel care va avea "ultimul cuvânt" în privinţa unui viitor Executiv pe care PSD l-ar putea forma după alegeri.
Liviu Dragnea (presedintele PSD)
Liviu Dragnea (presedintele PSD) (Florin Chirila/Epoch Times)

În calitate de lider de partid, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a subliniat că va avea "ultimul cuvânt şi decizia finală" în ceea ce priveşte noul Guvern pe care l-ar putea forma după alegerile parlamentare din 11 decembrie.

"În ceea ce priveşte neanunţarea unui potenţial prim-ministru am fost şi suntem în continuare preocupaţi în toată această campanie electorală să prezentăm ceea ce vrem să facem pentru români. (...) Suntem singurul partid care a prezentat şi avem un program care poate fi pus în practică de mâine. Şi din acest motiv nu am vrut să enunţăm niciun nume", a declarat Dragnea, citat de Agerpres.

Întrebat ce rol va avea în noul Guvern, şeful PSD a replicat: "Rolul meu ca preşedinte este rolul oricărui preşedinte într-o ţară normală, într-un partid normal, adică are ultimul cuvânt şi decizia finală".

Legat o eventuală respingere a propunerii de premier venite din partea PSD de către preşedintele Klaus Iohannis, Dragnea a precizat că el are "o gândire pozitivă".

"Şi plecând de la această gândire, nu credem că domnul Iohannis va avea gânduri rele", a adăugat şeful PSD.