Dragnea: "Cineva va sparge gheaţa şi va spune: Nu mai merge, nu mai putem condamna oameni nevinovaţi"

Preşedintele PSD Liviu Dragnea - condamnat definitiv într-un dosar penal şi trimis în judecată într-altul - se pretinde a fi victima justiţiei române, un om nevinovat a cărui speranţă însă "nu moare niciodată".
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a declarat hotărât să meargă la Curtea Europeană a Drepturilor Omului cu dosarul "Referendumul", în care a fost condamnat definitiv la închisoare cu suspendare.

Întrebat la Antena 3 ce se aşteaptă să i se întâmple în cel de-al doilea dosar care îl vizează, dosarul "Bombonica", liderul social-democraţilor a replicat că speranţa sa nu moare niciodată.

"Speranţa mea nu moare niciodată. Serios. Ca şi cu dosarul referendumului. Acum pot să merg la CEDO şi o să merg la CEDO. Acum chiar ca o să merg la CEDO, nu vreau să intru în detalii. Dar şi ăstălalt şi la referendum până la urmă Ăl de Sus hotărăşte, dar în condiţiile în care te simţi nevinovat, total nevinovat, n-ai cum să n-ai speranţe că până la urmă cineva va sparge gheaţa, cineva va sparge gheaţa şi va spune: Oameni buni, nu mai merge, adică nu mai putem condamna oameni care sunt nevinovaţi", a declarat Dragnea, citat de Agerpres.

Cât despre acuzaţiile privind legăturile sale cu celebra firmă teleormăneană arondată la contracte generoase cu statul - Tel Drum, Dragnea a remarcat:

"Din 2004 se tot vorbeşte despre asta, articole, controale, anchete. N-au găsit nicio legătură, pentru că n-au ce să găsească. Asta e ca şi cu hotelul pe care îl am în Brazilia. Am mai auzit pe cineva la o emisiune de seară, spunea că am 500 de milioane de euro în Brazilia. E de râs, dar e şi de plâns, pentru că mie îmi pare foarte rău că sunt oameni care suferă din cauza mea".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne