Dragnea: Am primit ameninţări că o să fiu băgat în puşcărie. Sunt nişte oameni care încearcă să întoarcă istoria

"Da, am primit multe mesaje, prin tot felul de interpuşi, că o să fiu băgat în puşcărie, că o să fiu arestat", susţine liderul PSD Liviu Dragnea.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Există un grup de oameni care "încearcă prin tot felul de mijloace să întoarcă istoria", dar acum, după votul românilor din 11 decembrie, nu mai merge, a declarat joi seară, la Antena 3, preşedintele PSD Liviu Dragnea, care susţine că a primit ameninţări că va fi băgat în puşcărie.

"Da, am primit multe mesaje, prin tot felul de interpuşi, că o să fiu băgat în puşcărie, că o să fiu arestat. (...) Nu mă sperie lucrurile acestea, nu m-au speriat niciodată, eu nu cedez la şantaj. Sunt nişte oameni care încearcă prin tot felul de mijloace să întoarcă istoria. Nu mai merge. Ei nu au înţeles că acum, la 11 decembrie, românii au rupt nişte aţe, au rupt o pojghiţă. Cine nu înţelege că atunci când porneşte un val în societatea românească el nu poate fi oprit de pixul nimănui, chiar dacă este pixul prezidenţial, va fi măturat de acest val şi aruncat în istorie", a declarat Dragnea, citat de Agerpres.

Preşedintele PSD a dat asigurări că nu se va lăsa intimidat de presupusele ameninţări.

"Eu merg până la capăt. Ceea ce eu am spus în această campanie electorală şi, spre marea mea satisfacţie şi mulţumire a fost acceptat de către români, mă face să continui acest şir de acţiuni şi piedici şi să nu dau înapoi pentru că am de partea mea Parlamentul, Constituţia, am de partea mea un vot popular foarte mare şi am de partea mea, se pare, o încredere de care mă bucur. Toate astea mă fac să nu dau înapoi şi sunt absolut convins că în final nu voi câştiga eu, ci România, şansa de a deveni altceva", a subliniat Dragnea.