Donald Trump se întoarce la Casa Albă "Nu lăsaţi virusul să va domine"

Donald Trump
Donald Trump (Getty Images)

După ieşirea sa din spitalul Walter Reed unde a fost internat pentru COVID-19 vineri, preşedintele Donald Trump i-a îndemnat pe americani să nu se mai teamă de virusul Wuhan.

„Am învăţat atât de multe despre coronavirus şi un lucru sigur [vreau să va spun, n.r.]: nu va lăsaţi dominaţi , nu va temeţi de el”, a spus Trump. „O să învingeţi.”

Preşedintele a filmat şi a lansat un nou videoclip luni, imediat ce s-a întors la Casa Albă, după tratamentul administrat la spitalul militar Walter Reed pentru COVID-19, boala cauzată de virusul Wuhan care a explodat în China spre sfârşitul anului 2019.

Preşedintele a menţionat că Statele Unite au cele mai bune terapii şi medicamente pentru tratarea virusului şi a mulţumit personalului şi medicilor de la spitalul militar Walter Reed pentru îngrijirea excelentă.

El a recunoscut că „nu s-a simţit atât de bine” iar vineri s-a internat în spital, dar că momentan se simte „grozav”.

„Nu-l lăsaţi să va domine. Nu lăsaţi-l să vă preia viaţa, nu lăsaţi asta să se întâmple ”, a spus Trump. „Avem cea mai grozavă ţară din lume.”

Trump a indicat că nu a regretat că a călătorit prin ţară în timpul campaniei, şi s-a întâlnit cu suporterii săi în persoană, punându-se în pericol şi, în cele din urmă, contractând virusul.

„M-am dus în faţa. Am condus. Dintre cei care sunt lideri, nimeni nu ar face ceea ce am făcut eu”, a spus el. „Ştiu că există un risc. Există un pericol, dar este ok şi acum sunt mai bine. Şi poate sunt imun. Nu ştiu."

„Nu-l lăsaţi să vă domine viaţa. Ieşiţi de acolo, aveţi grijă, avem cele mai bune medicamente din lume ... şi vaccinurile sunt pe cale să apară", a conchis Trump.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe