Donald Trump este infectat cu virusul Wuhan

Donald Trump
Donald Trump (Getty Images)

Preşedintele american Donald Trump a anunţat că are rezultat pozitiv la testul pentru virusul Wuhan, ca şi soţia sa, Melania Trump.

„În seara aceasta, Prima Doamnă [Melania Trump, n.r.] şi eu am fost testaţi pozitiv la COVID-19. Vom începe carantina şi procesul de recuperare imediat. Vom trece prin asta împreună”, a scris Donald Trump pe o reţea de socializare.

Medicul preşedintelui american a transmis un mesaj în care arată că cei doi sunt bine şi vor fi atent supravegheaţi pe durata recuperării.

El a arătat că preşedintele va putea să îşi continue activitatea fără întreruperi pe durata recuperării.

Pagina de Twitter a Melaniei Trump a anunţat că „după ce prea mulţi americani au trecut prin asta în acest an, preşedintele şi cu mine vom intra în carantină acasă, după rezultatul pozitiv la COVID-19”. „Ne simţim bine. Am anulat toate evenimentele din perioada următoare. Aveţi grijă să fiţi în siguranţă şi vom trece cu bine prin această încercare”, se mai arată în mesaj.

Donald Trump şi soţia să intraseră deja în carantină şi au decis să se testeze după ce asistenta preşedintelui american, Hope Hicks, a avut rezultat pozitiv la testul pentru virusul Wuhan.

Hope Hicks a făcut parte din grupul care a călătorit cu Trump pentru susţinerea dezbaterii electorale cu Joe Biden, marţi, în Cleveland, Ohio.