Dolină imensă apărută în Roma, înghite maşini

Dolină imensă în Roma
Dolină imensă în Roma (Captură video)

Presa internaţională a fost inundată de imagini şocante ale prăbuşirii unui drum din nord-vestul Romei, incident ce a creat o dolină imensă care a înghiţit mai multe maşini.

Autovehiculele înghiţite de prăpastie au căzut la aproximativ 10 metri.

Două clădiri din apropiere au fost evacuate ca măsură de precauţie, iar pompierii au confirmat că nimeni nu a fost rănit în incident.

Funcţionarii verifică alte clădiri din apropiere pentru daune structurale.

Cauza incidentului este încă necunoscută.

Apariţia dolinelor este de obicei pusă pe seama eroziunii solului de către ape subterane - uneori cauzate de scurgeri ale sistemului de canalizare.

Cu toate acestea în ultimii cinci ani numărul fenomenelor de acest gen a crescut exponenţial.

Mai bizar, asemenea fenomene au apărut în zone deşertice din afara oraşelor, aruncând în aer teoriile standard.

Creşterea frecvenţei acestor fenomene, împreună cu umărul tot mai mare al cutremurelor - atât cele mari cât şi cele de scară mică sau medie - pune la încercare modelele geologice prezente ale oamenilor de ştiinţă.

Nu este prima dată când un drum se prăbuşeşte în Italia. - acum o lună, o femeie de 77 de ani care se deplasa pe trotuar a căzut brusc într-un crater adânc de doi metri în Catania.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură