Dobromir Karamarinov, noul preşedinte al Asociaţiei Europene de Atletism

Bulgarul a fost ales, joi, în funcţia de preşedinte al Asociaţiei Europene de Atletism (European Athletics), organism la care asigura interimatul din martie 2020, cu ocazia unui Congres special desfăşurat la Lausanne, informează AFP.
Bulgarul Dobromir Karamarinov, ales preşedinte al Federaţiei Europene de Atletism.
Bulgarul Dobromir Karamarinov, ales preşedinte al Federaţiei Europene de Atletism. (Getty Images)

Bulgarul Dobromir Karamarinov a preluat destinele Asociaţiei Europene de Atletism (European Athletics), cu ocazia unui Congres special desfăşurat la Lausanne.

În vârstă de 63 de ani, acesta asigura deja interimatul acestui for continental, ca urmare a problemelor de sănătate ale predecesorului său, norvegianul Svein Arne Hansen, decedat în iunie 2020.

Karamarinov, care a devenit al şaselea preşedinte al forului atletic european, este totodată şi preşedintele Federaţiei bulgare de atletism, al Asociaţiei de atletism din Balcani şi membru în Consiliul Federaţiei internaţionale (World Athletics).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport