DGA descinde la primăria lui Robert Negoiţă

Procurorii Direcţiei Generală Anticorupţie, din cadrul Ministerului de Interne, efectuează percheziţii la Directia de Urbanism a Primăriei sectorului 3.
Robert Negoiţă
Robert Negoiţă (Epoch Times România)

UPDATE: Oficiali din DGA au confirma efectuarea percheziţiei de la Primăria Sectorului 3. Angajatul de la Direcţia Urbanism a Primăriei Sectorului 3, în biroul căruia au avut loc percheziţii, este suspectat de luare de mită şi de proxenetism, anchetatorii stabilind că punea două tinere să se prostitueze, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

Potrivit surselor, bărbatul, care este expert în cadrul Direcţiei Urbanism de la Primăria Sectorului 3, închiriase un imobil unde două tinere se prostituau pentru el, clienţii fiind atraşi prin anunţuri la mica publicitate.

***

Procurorii DGA au descins, în dimineaţă zilei de miercuri la Primăria Sectorului 3 al Capitalei, instituţie aflată sub tutela lui Robert Negoiţă.

"În această dimineaţă, la sediul Primăriei Sectorului 3, mai exact în cadrul Direcţiei de Urbanism, are loc o percheziţie efectuată de către Direcţia Naţională Anticorupţie. Este vizată activitatea desfăşurată de unul dintre angajaţii acestei direcţii.

Primăria Sectorului 3 pune la dispoziţie toate documentele solicitate, sprijină eforturile DNA în desfăşurarea anchetei şi îşi reafirmă angajamentul în clarificarea oricărei suspiciuni de corupţie.", scrie Negoiţă, pe Facebook.

Negoiţă a confundat însă Direcţia Generală Anticorupţie, din Ministerul de Interne, cu Direcţia Naţională Anticorupţie. Ulterior, edilul a revenit cu un update pe contul său de Facebook.

"UPDATE: Percheziţia care se desfăşoară la Primaria Sectorului 3 este realizată de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, ajutaţi de cei de la Direcţia Generală Anticorupţie. Primaria Sectorului 3 îşi reafirmă sprijinul total pentru instituţiile cu rol în combaterea corupţiei", a adăugat Negoiţă.

Recomandăm şi: Noi construcţii ilegale în sectorul 3. Salvaţi Bucureştiul trage semnalul de alarmă

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne