Derapaj al Olguţei Vasilescu: Domnul Klaus deja se vede şef de lagăr de concentrare

Olguţa Vasilescu
Olguţa Vasilescu (Epoch Times România)

Fostul ministru al Muncii Lia Olguţa Vasilescu a avut, sâmbătă, un nou derapaj la adresa şefului statului, preşedintele Klaus Iohannis. Şefa de campanie a Vioricăi Dăncilă a declarat la Antena 3 că preşedintele Iohannis ”se şi vede şef de lagăr de concentrare”.

”Domnul Klaus, cred deja se şi vede şef de lagăr de concentrare şi toţi PSD-istii băgaţi acolo la reeducare”, a declarat Olguţa Vasilescu sâmbătă seară, la postul citat.

Olguţa Vasilescu a adăugat că „tot ceea ce a făcut bun Iohannis în cinci ani de zile, a fost să dea jos de la guvernare PSD”.

Reacţia social-democratei vine în contextul în care şeful statului, Klaus Iohannis, aflat în turneu electoral la Baia Mare, a declarat că el nu se află în competiţie electorală cu PSD, ci în război cu acest partid care a guvernat „împotriva românilor”.

Declaraţiile Olguţei Vasilescu sunt în linie cu retorica de campanie a PSD-ului care încearcă să-l portretizeze pe Klaus Iohannis drept un dictator extremist, antieuropean şi comunist. Atacurile PSD-ului şi în particular ale Vioricăi Dăncilă contra preşedintelui au crescut în amploare după ce ministrul de Interne PNL a desecretizat raportul privind intervenţia brutală a Jandarmeriei din 10 august. Astfel, prezidenţiabila PSD a încercat să acrediteze ideea că este ameninţată cu procurorii pentru că a cerut dezbatere cu Iohannis şi că toţi românii se pot aştepta în viitor la aşa ceva dacă-l supără pe preşedinte.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne