Deputatul Boldea susţine în faţa magistraţilor ÎCCJ că este nevinovat

Epoch Times România
02.04.2012

Deputatul Mihail Boldea este audiat luni, de către judecătorii instanţei supreme în faţa cărora şi-a susţinut nevinovăţia.

"Am fost terfelit, viaţa mea personală, socială, politică a fost distrusă prin acuzaţiile care mi se aduc. Sunt o victimă a telejustiţiei, a mass-media care a dorit răstignirea mea şi a reuşit", a declarat Mihail Boldea.

Acesta a dorit să explice situaţia detaliat pentru fiecare dintre acuzaţiile care i se aduc şi a vorbit despre fiecare imobil în parte.

Boldea a încercat să demonteze toate acuzaţiile procurorilor şi a precizat că nu este adevărat că s-ar fi deplasat la Cartea Funciară pentru a determina angajaţii instituţiei să intabuleze unul dintre imobilele în legătură cu care s-ar fi formulat acuzaţiile.

După circa 45 de minute de la începerea audierilor, Mihail Boldea, vădit slăbit, a cerut voie să bea apă, după care să stea sprijinit. Magistraţii l-au invitat să ia loc, spunând că acest lucru este permis, însă Mihail Boldea a refuzat.

"Vă rog să mă scuzaţi, nu am mâncat de şapte zile. Nu doresc să stau jos, în celula aia de patru pe patru metri, patru persoane, am stat numai jos", s-a adresat Boldea judecătorilor.

După un timp, Mihail Boldea a luat loc totuşi pe un scaun şi a continuat declaraţiile legate de acuzaţiile care i se aduc.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie judecă luni recursul deputatului Mihail Boldea la decizia prin care a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

ÎCCJ a confirmat pe 27 martie mandatul de arestare, emis în lipsă, pentru acesta.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor