Deputat USR: Stănescu, învinuit într-un dosar alături de Vâlcov. PSD vrea să-i dea pe mână miliarde

Înlocuitorul lui Sevil Shhaideh la Ministerul Dezvoltării - baronul de Olt Paul Stănescu - e o variantă chiar mai rea decât "protejata" liderului PSD, susţine deputatul Claudiu Prisnel.
Adrian-Claudiu Prisnel
Adrian-Claudiu Prisnel (USR)

Cu PSD întotdeauna se poate mai rău. Politicianul propus de PSD ca înlocuitor al lui Sevil Shhaideh pentru Ministerul Dezvoltării Regionale e chiar mai rău decât protejata lui Liviu Dragnea, a scris luni, pe pagina sa de socializare, deputatul USR Claudiu Prisnel.

"Paul Stănescu este învinuit într-un dosar de corupţie alături de Darius Vâlcov, colecţionarul de tablouri din mită, fost primar la Slatina şi fost ministru. Soţia sa, Stănescu Marieta, a fost propulsată consilier la Ministerul Educaţiei Naţionale, după ce la începutul guvernării PSD, în ianuarie 2017, era profesor la o şcoală generală dintr-o comună", a declarat Prisnel.

Potrivit deputatului, Paul Stănescu a ascuns faptul că este acţionar la Olt Lacta Prod SRL, firmă care nu apare în declaraţiile de avere şi de interese depuse de acesta, în calitate de senator.

"Acestui om vrea să-i dea PSD pe mână miliarde de lei", a conchis Prisnel.