Dăncilă: Sunt în PSD de 23 de ani. Am pornit de la lipit afişe şi am ajuns premier. Urmează preşedinte

Viorica Dancila
Viorica Dancila (Epoch Times România)

Premierul demis Viorica Dăncilă, candidatul PSD la prezidenţiale, a susţinut un discurs la Ghiroda, în judeţul Timiş, în care a lansat atac după atac la adresa opoziţiei şi a principalului său contracandidat, Klaus Iohannis.

"Sunt în PSD de 23 de ani. Am pornit de la lipit afişe şi spun acest lucru cu mândrie. Am fost consilier local, judeţean, preşedinte al PSD într-un oraş, vicepreşedinte pe judeţ, preşedinta Organizaţiei Naţionale de Femei – doamnelor, sunteţi aici? –, europarlamentar nouă ani, şeful delegaţiei române a europarlamentarilor din Grupul Socialiştilor şi Democraţilor Europeni şi premierul României. De un an şi nouă luni conduc echipa guvernamentală de la Palatul Victoria. Am rămas acelaşi om ca acum 23 de ani, cu aceeaşi credinţă în oameni, cu aceeaşi dorinţă de a face bine, cu aceeaşi energie de a munci şi de a nu mă opri până nu duc la bun sfârşit proiectele pe care le am. (...) Am mers de fiecare dată înainte, nu m-au speriat jignirile. Ei au jignit, eu am luat decizii bune pentru oameni, dar ceea ce m-a îngrijorat au fost ura şi dezbinarea care există în societatea românească, care i-au ajutat pe unii, pentru că o ţară dezbinată, cu oameni care se urăsc, este mai uşor de condus, iar dictatorul de la Cotroceni ştie acest lucru. De aceea vrea să fie din nou preşedinte, vrea 'Guvernul meu 2', 'Parlamentul meu' şi acum vrea 'comisarul meu'. Ne întrebăm, noi unde suntem în planul preşedintelui României? Oare noi existăm? Candidatul Iohannis a împărţit România în două: România lui cu guvernul lui şi cu cei care au galben în inimă şi România noastră, a tuturor, a românilor, cei care avem în inimă şi în suflet roşu, galben şi albastru", a afirmat Dăncilă.

Preşedintele PSD a transmis că România trece acum printr-un moment greu după ce cu Guvernul său a fost demis prin moţiune de cenzură.

"Suntem într-un moment greu, aşa cum a spus Titus Corlăţean, în care şase bărbaţi de stat, falnici şi puternici, conduşi de preşedintele României – a fost nevoie de şapte ca să dea jos o femeie –, au hotărât să demită un guvern. (...) Avem un preşedinte care s-a luptat cu românii, în loc să vină în mijlocul lor să îi asculte, un preşedinte care nu poate empatiza cu românii, care nu poate să se uite spre cei care au nevoie de sprijin, de ajutor, un preşedinte care de fiecare dată a minţit poporul român. (...) Acesta este preşedintele pe care şi-l doreşte România? Un preşedinte avid de putere şi care lucrează doar pentru el şi pentru interesul lui? (...) Noi, românii care vrem să ne luăm ţara înapoi, vrem să ne regăsim în deciziile preşedintelui României, vrem să avem un preşedinte bun român, care să-i respecte şi să-i iubească pe oameni, noi, românii care nu vrem să ne vedem preşedintele doar în Palatul Cotroceni, vrem să-l vedem între noi, să-i spunem păsul nostru, să ne asculte, să ne reprezinte, noi, românii care vrem o viaţă mai bună pentru părinţii şi bunicii noştri, dar şi un viitor mai bun pentru copiii şi nepoţii noştri. Tot de la Timişoara îi spun candidatului Iohannis că, dacă vrea binele acestei ţări, să meargă la vot şi să voteze Viorica Dăncilă!", a precizat Dăncilă.

În încheiere, şefa PSD s-a arătat convinsă că "vom fi de neoprit vom fi şi pe 10 noiembrie, şi pe 24 noiembrie, pentru că dreptatea este de partea noastră".

"Oameni buni, îi mai transmit un ultim mesaj candidatului Iohannis: decât înalt ca bradul şi leneş, mai bine buturuga mică răstoarnă carul mare. Dumnezeu să ne ajute! Victorie!", a conchis Dăncilă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne