Dancă atacă din nou "echipa câştigătoare": Circ şi bătaie de joc la adresa românilor în timp ce ţara e într-o criză gravă

Ionel Danca - gov.ro
Ionel Danca - gov.ro (Epoch Times România)

Deputatul PNL Ionel Dancă, unul dintre apropiaţii lui Ludovic Orban, a anunţat marţi, pe pagina sa de Facebook, că nu participă la "circul politic" din aceste zile din Parlamentul României "care sfidează situaţia de criză gravă în care ţara se afundă tot mai mult".

"Din respect pentru românii care m-au ales să susţin în Parlamentul României o guvernare de dreapta, formată în jurul PNL, cu un prim-ministru liberal, nu pot să particip la o cacealma politică, provocată de noua conducere PNL, care a trădat încrederea românilor într-o guvernare liberală responsabilă.

Nu contest bunele intenţii ale colegilor din coaliţia de guvernare de a propune un Guvern dar singura soluţie reală de guvernare pentru România astăzi este formarea unui nou guvern cu un nou prim-ministru liberal care poate reface coaliţia de guvernare cât mai rapid", a declarat Ionel Dancă.

În opinia liderului liberal, Ludovic Orban este cea mai bună soluţie pentru a prelua în acest moment frâiele puterii de la Palatul Victoria în locul lui Florin Cîţu.

"Restul este circ şi bătaie de joc la adresa românilor care aşteaptă soluţii eficiente de guvernare la criza sanitară fără precedent şi la criza energetică şi economică, care ameninţă România în prag de iarnă", a conchis Ionel Dancă.