"Daily Mail", despre imigranţii din România: Fură tot de pe coridoare, urinează pe casa scării şi ameninţă localnicii

Tot mai mulţi cetăţeni străini se plâng de prezenţa ţiganilor în ţările lor
Tot mai mulţi cetăţeni străini se plâng de prezenţa ţiganilor în ţările lor (Epoch Times România)

Jurnaliştii de la "Daily Mail" relatează din nou despre întâmplările care le-au adus un renume prost imigranţilor din România. În articol, sunt prezentate întâmplări care îi au ca protagonişti pe unii români care au reuşit să-i sperie pe germani cu obiceiurile lor. Alături de compatrioţii noştri, bulgarii "urinează pe casa scării, fură tot de pe coridoare şi ameninţă localnicii".

Mai este prezentat cazul unei pensionare de 65 de ani, Marlene Bothge, care este nevoită să poarte un pistol de 200.000 de volţi asupra sa, după ce vecinii ţigani au furat becurile de pe coridorul blocului în care locuieşte. Bătrâna a declarat că nu se mai simte în siguranţă.

"Sunt tristă că s-a ajuns la această măsură. Aceasta nu este o armă pe care să o poarte o femeie de 65 de ani. Nu ar trebui să mă simt ameninţată în propria mea casă", a afirmat Marlene Bothge, citată de "Daily Mail".

Jurnaliştii britanici mai scriu că în ultimele 12 luni, aproximativ 400 de români şi bulgari s-au mutat în blocul din Rheinhausen, o suburbie a oraşului german Duisburg, unde locuieşte Marlene Bothge. Ei au fost atraşi de faptul că, din ianuarie 2014, vor avea drepturi depline în Germania, unde vor putea locui, munci şi încasa ajutoare de la stat, la fel ca ceilalţi cetăţeni europeni.

"Urinează pe coridoare şi pe casa scărilor. Şi adulţii şi copiii. Oamenii joacă jocuri de cărţi în afara casei lor şi, dacă au nevoie la toaletă, pur si simplu trag pantalonii în jos şi îşi fac nevoile acolo. Au şi ei toalete, nu pot să înţeleg. Casa scărilor a devenit un loc atât de murdar încât le-am cerut copiilor mei să nu mă mai viziteze. Au fost şobolani peste tot şi zgomotul era aşa de rău pe timp de noapte. Au golit coridoarele blocurilor. Am cumpărat picturi şi plante pentru a le face mai frumoase. Au furat chiar şi mopul pe care l-am lăsat afară pentru 15 minute după ce am spălat casa scării", a povestit Marlene Bothge.

Pensionara a cerut autorităţilor să aloce fonduri pentru a-i integra pe românii şi bulgarii săraci care vin în Germania şi care nu ştiu limba, nu lucrează şi nu îşi trimit copiii la şcoală. "Ne simţim dezamăgiţi de UE. Aceasta ar fi trebuit să-şi dea seama ce se va întâmpla atunci când le-au deschis porţile pentru aceste ţări sărace", a concluzionat pensionara.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne