Dacia Lodgy poate fi comandată de miercuri în România, la preţuri începând cu 9.500 euro

Modelul Dacia Lodgy poate fi comandat de clienţii din România începând de miercuri, 7 martie, la preţuri începând cu 9.500 de euro, cu TVA, modelul fiind prezentat în premieră marţi, de Dacia, la Salonul Auto de la Geneva.
Modelul Dacia Lodgy a fost prezentat în premieră marţi, de Dacia, la Salonul Auto de la Geneva. (FABRICE COFFRINI / AFP / Getty Images)
Epoch Times România
06.03.2012

Modelul Dacia Lodgy poate fi comandat de clienţii din România începând de miercuri, 7 martie, la preţuri începând cu 9.500 de euro, cu TVA, modelul fiind prezentat în premieră marţi, de Dacia, la Salonul Auto de la Geneva.

Modelul Dacia Lodgy este un vehicul de familie disponibil în variantă cu 5 şi 7 locuri.

"Sunt disponibile două motoare pe benzină: 1.6l 85 CP şi propulsorul TCe 115. Acesta este cel mai nou motor pe benzină cu injecţie directă turbo din cadrul Grupului Renault. Cu o cilindree de 1.2 litri, el oferă performanţe excelente la nivelul consumului de carburant şi al emisiilor de CO2", se arată în comunicat.

Potrivit Dacia, oferta diesel este reprezentată de motorul 1.5 dCi. Versiunile dCi 90 şi dCi 110 beneficiază de semnătura Dacia eco, "care evidenţiază nivelul scăzut al consumului şi al emisiilor de CO2".

Reprezentanţii Dacia susţin că, pentru a garanta nivelul ridicat de fiabilitate, Dacia a efectuat teste de anduranţă în condiţii extreme de rulaj şi climă însumând 1,9 milioane de kilometri.

Limitatorul de viteză este disponibil opţional pe versiunea Laureate. "Acesta îi permite şoferului să stabilească o viteză de rulare pe care nu doreşte să o depăşească şi să conducă astfel în deplină siguranţă şi fără griji", se arată în comunicat.

Totodată, o altă tehnologie utilă disponibilă opţional, în acelaşi pachet cu limitatorul de viteză, este sistemul de asistenţă la parcarea cu spatele. "Lodgy propune ca noutate absolută în gama Dacia scaunele încălzite pentru locurile din faţă, disponibile opţional pe nivelul de echipare Laureate", se mai spune în comunicat.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor